Sergen Yalçın'dan ayrılık kararı

Sergen Yalçın'dan ayrılık kararı

Beşiktaş, dün akşam Türkiye Kupası yarı finalinde sahasında Konyaspor'a 1-0 mağlup oldu. Maçın ardından siyah-beyazlı ekibin teknik adamı Sergen Yalçın, görevi bırakma kararı aldı.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçında Beşiktaş, dün akşam sahasında Konyaspor'u ağırladı. Konuk takım, maçın uzatma dakikalarında bulduğu golle karşılaşmadan 1-0 galibiyetle ayrıldı.

Karşılaşma sonrasında siyah-beyazlı taraftarlar yönetim ve Sergen Yalçın'ı istifaya davet ederken bir taraftar, Yalçın'a su şişesi attı.

Gazeteci Fırat Günayer'in haberine göre; Kartal'ın teknik adamı Sergen Yalçın, Konyaspor yenilgisi sonrasında istifa kararı aldı.

Günayer, Yalçın'ın 'ayrılık' kararı hakkında şunları söyledi;

"Maç bitiminde yapılan istifa tezahüratı ve atılan yabancı madde sonrası Sergen Yalçın bırakma kararı aldı. Yönetim, 2 maç kala böyle bir karar almanın doğru olmadığı konusunda hocayı ikna etti. Kulüpteki hava sezon sonu yolların ayrılacağı yönünde. Ts maçı bu işte belirleyici olabilir. O maçta taraftarın vereceği reaksiyona göre hoca kararını gözden geçirebilir."

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN