Sergen Yalçın'dan takımına eleştiri: Büyük takım grafiği çizmiyoruz

Sergen Yalçın'dan takımına eleştiri: Büyük takım grafiği çizmiyoruz

Beşiktaş teknik adamı Sergen Yalçın, Kasımpaşa beraberliği sonrasında takımının ortaya koyduğu performansı eleştirerek "Biz büyük takım grafiği çizmiyoruz. Gidişatımız iyi değil. En iyisini yapmaya çalışıyoruz fakat durumumuz bu" dedi.

Süper Lig'de 10. hafta karşılaşmasında deplasmanda Kasımpaşa'nın konuğu olan Beşiktaş, rakibiyle 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçla Siyah-Beyazlı ekip lider Galatasaray'ın 11 puan gerisine düştü.

Kartal'ın teknik adamı Sergen Yalçın, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında takımının ortaya koyduğu performansı eleştirdi.

Yalçın, kendisinin de sonuçtan memnun olmadığını ifade ederek, "Oyuna iyi başladık. Bizim için güzel bir gece olacak gibiydi. Erken gol bulduk, öne geçtik. Ardından penaltı kaçırdık ve hemen ardından gol yedik. İkinci yarı 3-4 pozisyona girdik. Gol yapamadık. Rakiplerimiz pozisyona girmeden gol atıyor. Bu konuda şanssızlık yaşıyoruz. Her şeyi tabii ki şans faktörüne bağlayamayız. Ciddi bir zaman harcıyoruz ekiple. Kolay değil. Önümüzdeki maçta derbi maçta Fenerbahçe ile oynayacağız. O maça da iyi hazırlanacağız. İnşallah alacağımız sonuçla kendimizi camiaya ve taraftara affettireceğiz" diye konuştu.

Siyah-beyazlı camianın istediği sonuçları alamadığının farkında olduğunu belirten Yalçın, "Bu bugünün sorunu değil. Yaklaşık 4-5 senedir üstüne koyarak ilerleyen bir süreç. Tabii ki ben bunu çözmeye geldim, bu donanıma da sahibim. Ama sorunumuz hemen çözümlenebilecek bir durum değil. Geldiğimde ’3-4 transfer dönemi gerekli’ dedim. Ekip olarak muazzam çaba sarf ediyoruz" şeklinde konuştu.

"BİZ BÜYÜK TAKIM GRAFİĞİ ÇİZMİYORUZ"

Haftaya oynayacakları Fenerbahçe maçıyla ilgili ise Sergen Yalçın, "Derbileri herkes kazanmak ister. Taraftarımızın beklentisi de tabii ki o yönde. Çok iyi çalışıp kazanmak istiyoruz. Biz büyük takım grafiği çizmiyoruz. Gidişatımız iyi değil. En iyisini yapmaya çalışıyoruz fakat durumumuz bu. Bunu hemen yarın çözemeyiz, zaman lazım. Sonuçta burası büyük bir camia. Bize ne kadar zaman verirler bakacağız" ifadelerini kullandı.

Pozisyona girilmesine rağmen skor üretmekte zorlandıklarının hatırlatılması üzerine Sergen Yalçın, "Biz çok iyi mi oynuyoruz? Hayır. Bunu kabul ediyoruz ve düzeltmek için çalışıyoruz. Ama altıpastan 5-6 top kaleye girmiyorsa ben ne diyeyim? O benim değil oyuncunun işi" açıklamalarında bulundu.

"AYNI ŞEYLERİ YAPIP DA FARKLI SONUÇ BEKLEMEK DELİLİKTİR"

Yeni bir futbol yapılanmasını siyah-beyazlı takımın scout şefi Eduard Graff ile mi yoksa kendi ekibiyle mi yapacağına yönelik soruya Yalçın, "Onların yaptığı işi görüyorsunuz zaten. Üstü kapalı anlatmaya çalışıyorum bazı şeyleri. Bu futbol zor bir oyun. Bize zaman lazım diyorum. Ben bunu çözerim ama zaman lazım. Yarın da çözemem. Benim için asıl olan Beşiktaş. Bütün kupaları alınca 3 ay duramadım. Benden sonra 9 hoca değişmiş burada. Aynı şeyleri yapıp farklı sonuç beklemek deliliktir" diye cevapladı.

YORUMLAR (1)
1 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN