Son dakika... Galatasaray'dan Mourinho'yu unutturacak transfer! Türk futbol tarihinin en pahalı transferine hazır olun

Son dakika... Galatasaray'dan Mourinho'yu unutturacak transfer! Türk futbol tarihinin en pahalı transferine hazır olun

Son dakika... Galatasaray'dan tarih yazacak hareket! Futbol tarihine yazılacak! Galatasaray'dan Mourinho'yu unutturacak transfer! Sarı kırmızılılar Türk futbol tarihinin en pahalı transferine hazırlanıyor! Ultraaslan meşaleyi yaktı şimdiden...

Son dakika... Sarı kırmızılılar nefesini tuttu. Galatasaray tarihi transferine hazırlanıyor. Eğer transfer olursa Türk futbol tarihinin en pahalı transferi gerçekleşmiş olacak.

Galatasaray, Fransız orta saha oyuncusu Youssouf Fofana'yı kadrosuna katmak için AS Monaco ile temasa geçti. Fransız kulübü, 35 milyon euro bonservis bedeli ve oyuncu için yıllık 6 milyon euro net maaş talep ediyor. Bu transfer gerçekleşirse, Türk futbol tarihinin en pahalı transferi olacak.

YOUSSOUF FOFANA KİMDİR?

10 Ocak 1999 doğumlu olan Youssouf Fofana, Paris'te dünyaya geldi. 1,85 metre boyundaki merkez orta saha oyuncusu, teknik becerileri ve oyun zekası ile tanınıyor. Fransa Milli Takımı'nda da forma giyen Fofana, 18 milli maçta 3 gol kaydetti.

Ligue 1: Monaco's Youssouf Fofana says he is 'ready' to take over from N'Golo Kante and Paul Pogba for France - Eurosport

GALATASARAY'DAN BÜYÜK ADIM

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun açıklamasına göre; Galatasaray, yeni sezonda büyük hedefler koyarak transfer çalışmalarını sürdürüyor. Fransız orta saha oyuncusu Youssouf Fofana için AS Monaco ile temaslarını sürdüren sarı-kırmızılılar, bu transferi gerçekleştirmek için büyük bir adım attı. Eğer transfer gerçekleşirse, 35 milyon euro bonservis bedeli ile Türk futbol tarihinin en pahalı transferi olacak.

FRANSIZ KULÜBÜ VE OYUNCUNUN TALEPLERİ

AS Monaco, Youssouf Fofana için 35 milyon euro bonservis bedeli istiyor. Ayrıca, oyuncu da yıllık 6 milyon euro net maaş talep ediyor. Bu yüksek talepler, Galatasaray yönetimini zorlu bir transfer sürecine soksa da, sarı-kırmızılılar bu transferi gerçekleştirerek kadrosunu güçlendirmek istiyor.

Youssouf Fofana - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

FOFANA'NIN KARİYERİ VE ÖNE ÇIKANLARI

Youssouf Fofana, Monaco'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. Hem defansif hem de ofansif anlamda takımına büyük katkı sağlayan genç oyuncu, Galatasaray'ın orta sahasında önemli bir rol üstlenebilir. Fransa Milli Takımı'nda da başarılı performanslar sergileyen Fofana, geleceğin yıldız adaylarından biri olarak gösteriliyor.

TARİHİ BİR TRANSFER OLUR MU?

Galatasaray, Youssouf Fofana transferiyle Türk futbol tarihine geçebilir. 35 milyon euro bonservis bedeli ve yıllık 6 milyon euro maaşla, bu transfer Türkiye'de şimdiye kadar gerçekleştirilen en pahalı transfer olabilir. Sarı-kırmızılılar, bu büyük hamle ile hem Süper Lig'de hem de Avrupa'da iddialı bir takım kurmayı hedefliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN