Panathinaikos’un ardından son olarak Suudi Arabistan temsilcisi Al-Shabab’ı çalıştıran Fatih Terim için sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Haziran sonunda görevinden ayrılan ve şu anda herhangi bir takımı çalıştırmayan deneyimli teknik adamın, Çekya Milli Takımı için değerlendirildiği ileri sürüldü.

Çekya basınından iSport’un haberine göre, görevine son verilmesi beklenen teknik direktör Ivan Hasek’in yerine adaylar arasında Fatih Terim de bulunduğunu açıkladı. Haberde, Çekya Milli Takımı Sportif Direktörü Pavel Nedved ile Terim’in Al-Shabab döneminde birlikte çalışmış olmasının bu ihtimali güçlendirdiği kaydedildi.
Fatih Terim, Al Shabab'ta 23 karşılaşmada takımın başında görev aldı. Terim'in öğrencileri bu maçlardan 12 galibiyet, 4 beraberlik 7 mağlubiyet ile sahadan ayrıldı.
