TFF'den ayrılan Hami Mandıralı Şenol Güneş'i hedef aldı! Olay yaratacak açıklama: "Bana verdiği sözü tutmadı..."

TFF'den ayrılan Hami Mandıralı Şenol Güneş'i hedef aldı! Olay yaratacak açıklama: "Bana verdiği sözü tutmadı..."

Geçtiğimiz günlerde TFF'deki görevinden ayrılan Trabzonspor'un sembol ismi Hami Mandıralı, Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş'i hedef aldı. Mandıralı, siyah-beyazlı ekibin teknik adamına sert sözlerle yüklendi.

Son olarak Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) oyuncu izleme ekibinde görev alan ancak geçtiğimiz günlerde bu görevden ayrılan Trabzonspor'un efsane ismi Hami Mandıralı, Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş'i hedef aldı.

Şenol Güneş'in A Milli Takım'ı çalıştırdığı dönemde kendisine verdiği sözü tutmadığını vurgulayan efsane isim, tecrübeli teknik adama sert sözlerle yüklendi.

Şenol Güneş'e kırgın olduğunu söyleyen Hami Mandıralı, başarılı teknik adamın Trabzonspor'da beraber çalıştığı futbolculara destek olmadığını kaydetti. Mandıralı ayrıca Şenol Güneş'in A Milli Takım'ı çalıştırdığı dönemde Ümit Milli Takım teknik direktörlüğü konusunda kendisine söz verdiğini ancak sözünde durmadığını ifade etti.

"BANA VERDİĞİ SÖZÜ TUTMADI"

Mandıralı şunları söyledi:

Benim görevim oyuncu izlemekti. Bu görevi bana Şenol Güneş vermişti. Şenol Güneş Ümit Milli Takım teknik direktörlüğü konusunda bana söz vermişti. O görevi vermedi bu görevi verdi. Bu görevi de bana Hamit Altıntop iletti. Nihat Özdemir, Şenol Güneş ve ben üçümüz beraberdik. Ama Şenol Güneş bu görevi bana vermedi Tolunay Kafkas'a verdi. Hiç sorun değil. Bir gün Hamit Altıntop beni çağırdı ve "abi Şenol hoca böyle istedi" dedi. Ben de 'öyle istiyorsa öyle yapalım' dedim.

whatsapp-image-2023-03-16-at-02-40-23.jpeg

ŞENOL GÜNEŞ'E KIRGINIM

Tek milli olmadığım zaman Şenol Güneş'in milli takım hocası olduğu zaman. Olmadı. En iyi zamanlarımda bile bir gün beni milli takıma davet etmedi. Onun zamanında bir defa milli olmadım

Şenol Güneş'in yükselmesinde oyuncu olarak çok katkımız oldu. Oyuncular oynar, hocalar sınıf atlar. Kariyer yaparlar. Bana değil. Hiçbirimize faydası, katkısı olmadı. Hiçbirimize dokunmadı. Hiçbir oyuncusuna dokunmadı. Bir tek Ünal Karaman onun zamanında oldu. Onun dışında şuan hep Bayram Bektaş bir tek onun yanında. Onun dışında ona hizmet eden hiçbir Trabzonlu oyuncuya destek olmadı, el atmadı. Kırgınım. Neden kırgın olmayayım? Benim jübile yapmamamda da onun etkisi var. Dolayısıyla bir kırgınlığım var. Ama saygısızlığım olmaz. Ben kırgınım evet. Şenol Güneş'e kırgınım. Jenerasyon arkadaşlarımın da kırgın olduğunu düşünüyorum. Hiçbirimize şu kadarcık dokunmadı."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN