Süper Lig'in 15. haftaa karşılaşmasında Galatasaray sahasında Samsunspor'u konuk etti. Sarı-Kırmızlı ekip karşılaşmayı 3-2 kazandı.
Samsunspor Başkanı Yıldırım'dan sert açıklama
Maçın son dakikalarında Kazımcan Karataş'ın eline çarpan pozisyonda Samsunspor oyuncuları penaltı bekledi. Karşılaşmanın hakemi penaltı pozisyonunda 'devam' kararı verdi.
Müsabaka sonrasında hakem kararına tepki gösteren Samsunspor'un Alman teknik adamı Thomas Reis, skandal bir karara imza atıldığını vurguladı. Reis, "İlk yarıda ve ikinci yarıdaki performansları konuşmayacağım. TV'de beIN Sports'u uzunca bir süre izledim. Penaltı pozisyonu konuşulmadı. Net penaltıydı! Skandal bir karardı. Stüdyoda neden konuşulmadı, anlamadım. İlk yarıda kötüydük ama ikinci yarıda biz daha iyiydik. Maçın son dakikalarındaki golle yenildik. Çok skandal bir karar verildi. Stüdyoda bu konuşulmuyor. Hakemin performansından hiç memnun değilim. Skandal bir karar verildi." dedi.
