Trabzonspor'da sürpriz ayrılık: Abdullah Avcı'nın vazgeçilmeziydi! Sözleşmesi feshedilecek... Yeni takımı herkesi şaşırttı!

Trabzonspor'da sürpriz ayrılık: Abdullah Avcı'nın vazgeçilmeziydi! Sözleşmesi feshedilecek... Yeni takımı herkesi şaşırttı!

Geçen sezon Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşarak 38 yıllık özlemine son veren Trabzonspor, bu sezon şuana dek gösterdiği performansla taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. Fırtına'da kış transfer döneminde hareketli saatler yaşanması beklenirken sürpriz bir isimle yolların ayrılacağı öne sürüldü.

Geçen hafta Alanyaspor'a mağlup olarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Trabzonspor, yarın akşam sahasında Başakşehir'i konuk edecek. Fırtına, bir yandan rakibini mağlup etmenin hesaplarını yaparken bir yandan da kış transfer döneminde bazı oyuncular ile yollarını ayırıp kadro maliyetini düşürmeye çalışıyor. Geçtiğimiz günlerde Fildişili golcü Kouassi'nin sözleşmesini fesheden bordo- mavili takımda ikinci yolcu belli oldu.

Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor, çalkantılı bir dönem geçirerek taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. Sezon başında Danimarka ekibi Kopenhag'a elenerek Şampiyonlar Ligi'ne veda eden bordo-mavili ekip, UEFA Avrupa Ligi'nde de başarısız olarak UEFA Konferans Ligi'ne düştü. Fırtına Süper Lig'de de şampiyonluk yarışında rakiplerinin gerisinde kalırken takım maliyetini düşürme kararı aldı.

Kadrosunda 14 yabancı oyuncu bulunan bordo-mavili ekibin futbolculara ödediği maaş 40 milyon euro seviyelerine dayandı. Şenol Güneş Stadyumu'na sponsor bulamayan Karadeniz ekibi ekonomik anlamda zor günler yaşamaya başladı.

806x378-trabzonspor-haberleri-kouassi-fatih-karagumruke-transfer-oluyor-1662401122056.jpg

HAMSİK'İN SÖZLEŞMESİ FESHEDİLECEK

Takım maliyetini düşürmek için bazı oyuncular ile yolları ayırmanın hesaplarını yapan bordo-mavili ekip ilk olarak geçen sezon kış transfer döneminde Abdullah Avcı'nın ısrarları sonucunda kadroya katılan ve istenilen verim alınamadığı için Fatih Karagümrük'e kiralanan Jean Evrard Kouassi ile yolları ayırdı.

Bordo-mavili ekibe yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre; Fırtına'da sıradaki yolcu takımda en çok maaş alan oyuncular arasında yer alan Slovak yıldız Marek Hamsik olacak.

21ab1280d8ab4452a4fa7f3e4e842200.jpg​​​​​​​

Bordo-mavili ekibin geçen sezon elde ettiği tarihi şampiyonlukta büyük rol oynayan yıldız orta saha oyuncusu bu sezon beklenen katkıyı veremezken yaşadığı sakatlıklar nedeniyle forma şansı bulmakta zorlandı. Takımda en yüksek maaş kazanan isimler arasında yer alan Marek Hamsik ile karşılıklı olarak sözleşme fesih yoluna gidileceği ileri sürüldü.

SADECE 50 DAKİKA ŞANS BULDU

Son üç karşılaşmada sadece ve sadece 50 dakika forma şansı bulan Slovak yıldız, bu sezon hiçbir resmi karşılaşmada 90 dakika forma şansı bulamadı.

marek-hamsik-veda-edecek-116754.jpg​​​​​​​

"NAPOLİ'YE İMZA ATACAK" İDDİASI

Bordo-mavili ekibin formasını 52 maçta terleten 35 yaşındaki orta saha oyuncusu takımına 4 gol 4 asistlik katkı sağladı. Hamsik'in bordo-mavili takımdan ayrıldıktan sonra ise efsanesi olduğu İtalyan devi Napoli'ye imza atacağı yarım sezon Napoli formasını terlettikten sonra ise sezon sonu futbolu bırakacağı iddia edildi.

1482919.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN