Trabzonspor'da sürpriz ayrılık! Abdullah Avcı'nın vazgeçilmeziydi! Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Trabzonspor'da sürpriz ayrılık! Abdullah Avcı'nın vazgeçilmeziydi! Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Ara transfer döneminin son günlerinde sıcak saatler yaşayan Trabzonspor, Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda takıma katılan golcü futbolcusu ile yollarını ayırdı. Golcü ismin yeni durağı herkesi şaşırttı.

KARAR

11 Ocak'ta başlayan ara transfer döneminde Teklic, Kurbelis, Bakasetas ve Larsen ile yollarını ayıran Trabzonspor'da bir ayrılık daha yaşanmak üzere. Fırtına, Abdullah Avcı'nın raporu ile takıma katılan yıldız ismiyle yollarını ayırmak için geri sayıma geçti.

Geçen sezon yaz transfer döneminde Abdullah Avcı'nın transfer raporu sonucunda 3 milyon euro bonservis bedeli karşılığında İspanyol ekibi Valencia'dan ayrılarak Trabzonspor'a transfer olan, bu sezon başında ise bordo-mavili ekipten ayrılarak kiralık olarak İspanyol temsilcisi Cadiz'e transfer olan Uruguaylı golcü, Maxi Gomez'in yeni takımı belli oldu.

Meksikalı gazeteci Ezequiel Gasca'nın aktardığına göre; Meksika ekibi Pachuca, Uruguaylı golcü futbolcuyu 4 milyon dolar karşılığında kadrosuna kattı. Maxi Gomez son maçına çıkacak - Son Dakika Haberleri

Bu sezon Cadiz forması altında görev aldığı 21 karşılaşmada skor katkısı üretemeyen golcü futbolcu, İspanyol ekibinde hayal kırıklığı yaratmıştı. Geçen sezon yaz transfer döneminde transfer olduğu Trabzonspor'da 35 karşılaşmada görev alan Uruguaylı golcü bu karşılaşmalarda 7 gol 6 asiste imza atmıştı.

Gomez'in kısa süre içerisinde Meksika ekibiyle resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN