Trabzonspor'da sürpriz ayrılık! Resmi açıklama geldi: O isim takıma resmen veda etti

Trabzonspor'da sürpriz ayrılık! Resmi açıklama geldi: O isim takıma resmen veda etti

Bu sezon gösterdiği performansla taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan 'son şampiyon' Trabzonspor'da sürpriz ayrılık yaşandı. Bordo-mavili takımın yıldız ismi sezonun sona ermesiyle takımdan ayrılacağını açıkladı.

Spor Toto Süper Lig'de 'son şampiyon' olarak başladığı sezonda beklentilerin altında kalarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Trabzonspor'da sürpriz bir ayrılık gerçekleşti. Fırtına, sezonun sona ermesiyle birlikte yıldız futbolcusuyla yollarını ayıracak.

Son olarak deplasmanda konuk olduğu Giresunspor'u 2-4 mağlup ederek Karadeniz derbisinden zaferle ayrılan Trabzonspor'da sürpriz bir ayrılık yaşandı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde basın toplantısı düzenleyen Karadeniz ekibinin 35 yaşındaki Slovak yıldızı Marek Hamsik, sezonun sona ermesiyle birlikte Trabzonspor'dan ayrılacağını ve futbolu bırakacağını duyurdu.

'SEZON SONUNDA KARİYERİMİ NOKTALANDIRACAĞIM'

Cumartesi günü Alanyaspor karşısında son kez Trabzon'da sahaya çıkacağını açıklayan Hamsik, "Sezon sonunda kariyerimi sonlandıracağımın haberini paylaşmak için buradayız. Böyle bir karar alabilmek benim adıma kolay değil. Ailemle oturup konuştuk ve artık babanın eve dönmesi gerektiğini söylediler. Benim için harika bir yolculuk oldu. Trabzonspor benim oynadığım son kulübüm olacak. Cumartesi günü iç sahada oynayacağımız maç, benim adıma iç sahada oynayacağımız son maç olacak" dedi.

Trabzonspor'un yıldız oyuncusundan emeklilik kararı

Slovak yıldız açıklamalarını şu şekilde noktaladı:

"Doğar doğmaz ilk aklımdan geçen futboldu. Bu benim kaderimdi. 4 yaşında başladım kariyerime, büyük hayallerim vardı. Hedeflerime tırmanarak buna erişebildiğimi düşünüyorum. Bütün oynadığım futbol kulüpleri bana formalarını verdikleri ve bana bu şansı verdikleri için birer birer teşekkür etmek istiyorum. Aileme ve bana yakın olan arkadaşlarıma, bana inandıkları için teşekkür etmek istiyorum. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum, bana inandıkları ve destek oldukları için. Artık son ana geliyorum. Bu son anları, son maçların tadını çıkartacağım. Şu an ağlamıyorum belki ama hem çok mutlu hem de çok gururluyum"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN