Geçen yıl yaz transfer döneminde Trabzonspor ile olan sözleşmesini fesheden Uruguaylı golcü oyuncu Maxi Gomez, yeni takımında çarpıcı bir performans ortaya koydu.
3 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer olduğu Trabzonspor'da beklentilerin altında kalarak geçen yıl sözleşmesi feshedilen golcü oyuncu Maxi Gomez, Bordo-Mavili ekipten ayrıldıktan sonra ülkesine döndü.
Süper Lig'de haftanın hakemleri açıklandı

Karadeniz ekibinden ayrıldıktan sonra Uruguay ekibi Defensor'a transfer olan Maxi Gomez, Temmuz ayının başında ise 428 bin euro bonservis bedeli karşılığında bir başka Uruguay ekibi Nacional'e transfer olmuştu.
Golcü oyuncu, yeni takımında ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çekti. 29 yaşındaki golcü oyuncu, yeni takımında görev aldığı 12 karşılaşmada 7 gol 5 asiste imza attı.
