Türkiye'nin en zengin insanının desteğini de aldı! Kritik seçim öncesi Hasan Arat'tan sürpriz hamle

Türkiye'nin en zengin insanının desteğini de aldı! Kritik seçim öncesi Hasan Arat'tan sürpriz hamle

Bu hafta sonunda Beşiktaş'ın başkanı olmak için Serdal Adalı ile yarışacak olan Hasan Arat, dikkat çekici hamlelerine bir yenisini daha ekledi. Arat, Türkiye'nin en zengin insanı Murat Özyeğin'in desteğini aldı. Söz konusu bu durum camiada büyük heyecan yarattı.

Hafta sonunda yapılacak seçim ile yeni başkanını seçecek Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Siyah-beyazlı ekipte başkan adaylığını açıklayan ilk isim olan Hasan Arat, Türkiye'nin en zengin insanının desteğini aldı. Söz konusu bu durum siyah-beyazlı camiada büyük heyecan yarattı.

Ahmet Nur Çebi yönetimi tarafından alınan seçim kararı sonrasında başkan adaylığını açıklayan ilk isim olan Hasan Arat, dikkat çekici hamlelerine bir yenisini daha ekledi.

Hafta sonu seçime gidecek siyah-beyazlı ekipte Serdal Adalı ile Hasan Arat, başkan seçilmek için yarışacak.

Geçtiğimiz günlerde yapığı açıklamada İngiliz devi Chelsea ile iş birliğine gidileceğini açıklayan Hasan Arat, daha sonrasında ise Garanti BBVA Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Cüneyt Sezgin'i ve siyah-beyazlı ekibin efsane ismi Feyyaz Uçar'ı yönetimine aldığını duyurmuştu. Arat son olarak ise Beşiktaş'ın efsane ismi Samet Aybaba'nın kulüpte "Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü" olarak görev yapacağını duyurmuştu.

TÜRKİYE'NİN EN ZENGİNİ

Bu hamleleriyle dikkatleri üzerine çeken Arat, Beşiktaşlılığıyla bilinen FİBA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin'in desteğini kazandı. Volkswagen Arena'da 'Beşiktaşlıların Yolu' adı verilen tanıtım toplantısına siyah-beyazlı taraftarlar katılırken İş insanı Özyeğin yaptığı paylaşımlarla, Siyah Beyazlı camiada yapılacak başkanlık seçimi öncesi Hasan Arat’a desteğini duyurdu.

f-nsqhsxaaax4vs.jpeg

Özyeğin'in Arat'ı desteklediğini açıklaması siyah-beyazlı camiada büyük heyecan yaratırken Özyeğin'in Türkiye'nin en zengin insanı olduğu ortaya çıktı. Forbes'in hazırladığı 'En zengin 100 Türk' listesinde ilk sırada yer alan Özyeğin'in 4,8 milyon dolarlık kişisel servete sahip olduğu tahmin ediliyor.

Murat Özyeğin Arat'ın listesine girecek mi? - Duhuliye

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN