Ümit Özat'tan Ünal Karaman'a skandal sözler! Tepki toplayan açıklama: Siyasi gücünü kullanarak Trabzonspor'a imza attı...

Fenerbahçe'nin efsane ismi Ümit Özat, Trabzonspor'un efsane ismi Ünal Karaman'ı hedef aldı. Son dönemde sosyal medya platformları YouTube ve TikTok'ta yayınladığı içeriklerle dikkatleri üzerine çeken Ümit Özat, Ünal Karaman'ın siyasi gücünü kullanarak Trabzonspor'a imza attığını öne sürdü. Özat'ın açıklamaları taraflı tarafsız tüm futbolseverlerin tepkisini topladı.

Son olarak 2020-2021 sezonunda Ankaraspor'da görev alan ve son dönemde sosyal medya platformları YouTube ve TikTok'ta yayınladığı içeriklerle dikkatleri üzerine çeken 46 yaşındaki tecrübeli teknik adam Ümit Özat, Trabzonspor'un efsane ismi Ünal Karaman'ı hedef aldı. Ümit Özat'ın bordo-mavili ekibin efsane ismine yönelik sözleri taraflı tarafsız futbolseverlerin tepkisini topladı.

Bir süredir takım çalıştırmayan Fenerbahçe'nin efsane ismi Ümit Özat, Trabzonspor'un efsane ismi Ünal Karaman'a yüklendi. Tecrübeli teknik adamın Ünal Karaman'a yönelik sözleri bordo-mavili taraftarların tepkisini topladı.

YouTube kanalında yaptığı canlı yayında Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Ümit Özat, 2018-19 sezonu başında Trabzonspor'un başına geçen ve 1.5 yıl boyunca bordo-mavili ekibi çalıştırarak başarılı sonuçlara imza atan Ünal Karaman'ın 'siyasi' destek sayesinde Trabzonspor'a imza attığını öne sürdü.

Trabzonspor'da Ünal Karaman'ın sözleşmesi uzatıldı

Trabzonspor'un 38 yıl aradan sonra kazandığı şampiyonluğun mimarlarından olan Ünal Karaman'ın başarısız bir antrenör olduğunu iddia eden Ümit Özat, Ünal Karaman'ın siyasi gücü sayesinde Trabzonspor'a imza attığını öne sürdü.

"ÜNAL KARAMAN SİYASİ GÜCÜNÜ KULLANARAK TRABZONSPOR'A İMZA ATTI"

Özgür Sancar'ın 'Ünal Karaman'ın ismi Trabzonspor ile geçiyor' açıklaması üzerine konuşan Ümit Özat, 'Ünal ağabeyi insan olarak severim ama antrenör olarak başarılı bulmuyorum. Sana bir şey anlatayım. Algı dedikleri. Ünal Karaman Trabzonspor'a gelmeden önce Karabükspor'u çalıştırdı ve Karabükspor'da 9 maçta 9 yenilgi alarak Trabzonspor'a hoca oldu. 9 maçta bir beraberliği yok. 9 maçta 9 mağlubiyet ile Trabzonspor'a hoca oldu. Siyasi gücünü kullanarak. Bu bir gerçek. Trabzonspor'dan sonra Göztepe'den ayrıldı. Rize'den 10-15 maçta ayrıldı. Trabzonspor'da çok iyi bir kadro yakaladı fevri hareket etti ve ayrıldı. Bir lobisi vardır"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN