Yeni hedefi forvet: Tayfur Beşiktaş’ta hayalini yaşıyor

Yeni hedefi forvet: Tayfur Beşiktaş’ta hayalini yaşıyor

Beşiktaş’a kiralık olarak katılan Tayfur Bingöl, uzun vadede forvet oynamak istediğini söyledi. Siyah-Beyazlılarda çocukluk hayalini yaşadığını söyleyen 29 yaşındaki oyuncu “İlk maçımın gerçek mi rüya mı olduğunu ayırt edemedim” dedi.

Beşiktaş’ın sezon başında Corendon Alanyaspor’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Tayfur Bingöl, taraftarı olduğu takıma gelerek hayalini yaşadığını söyledi. Geçen şubat ayında Alanyaspor ile sözleşme uzattığı törende hayalinin Beşiktaş’ta oynama olduğunu açıklayan Tayfur “Hayalim çok güzel başladı. Beşiktaş’ta olmanın mutluluğunu her gün, her antrenmanda, armaya her baktığımda yaşıyorum” dedi.

Beşiktaş’taki 3 aylık süreci değerlendiren 29 yaşındaki futbolcu “Kendi performansımı iyi buluyorum ama bunun da üzerine çıkmam gerekiyor. Gün geçtikçe çalışarak bunu yapacağıma inanıyorum. Beşiktaş camiası çok büyük. Her zaman, her saniye, saha içinde ve dışında zihnimizin açık olması gerekiyor” diye konuştu. “Vodafone Park’a ilk çıktığımda çok güzel şeyler hissettim.” diyen Tayfur “Bunları anlatmam imkansız. 12-13 yaşlarımda İnönü Stadı’ndaki maçları izliyordum. İlk maçımı oynadığımda inanılmaz bir atmosfer vardı. Bunun gerçek mi rüya mı olduğunu ayırt edemedim” şeklinde görüş belirtti.

Kariyerinde sahanın farklı bölgelerinde görev yapan Tayfur, yeni hedefinin forvet oynamak olduğunu söyledi. Farklı yerlerde iyi performans göstermesini teknik kapasitesine bağlayan Tayfur Bingöl, sözlerini şöyle sürdürdü: “Sol bek, sol açık, orta saha, stoperde de forma giydim. Şu andaki yeni hedefim ileride forvet oynamak. Kendimi güncelleyip ilerleyen zamanda forvete uyum sağlamaya çalışacağım. Burayı da oynarsam profesyonel futbol hayatım boyunca her bölgede forma giymiş bir oyuncu olacağım.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN