Yılmaz Vural'ın yeni takımı herkesi şaşırttı! 32. farklı takıma imza attı: Tarihe geçti: Artık o takımı çalıştıracak

Yılmaz Vural'ın yeni takımı herkesi şaşırttı! 32. farklı takıma imza attı: Tarihe geçti: Artık o takımı çalıştıracak

Son olarak Yeni Malatyaspor'u çalıştıran Yılmaz Vural'ın yeni durağı belli oldu. Tecrübeli teknik adam 32. farklı takım ile sözleşme imzalayarak tarihe geçti.

Son olarak Yeni Malatyaspor'da görev alan Yılmaz Vural'ın yeni takımı herkesi şaşırttı. 70 yaşındaki tecrübeli teknik adam artık o takımı çalıştıracak.

Türk futbol tarihinde tekrarlanması güç bir başarıya imza atarak 31 farklı takımı çalıştıran Yılmaz Vural, tarihe geçti. Geçen sezon Yeni Malatyaspor'u çalıştıran tecrübeli teknik adam 32. farklı takımla sözleşme imzalayarak bir ilke imza attı.

Geçtiğimiz hafta Cenk Laleci ile yollarını ayıran TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup ekibi Menemen Futbol Kulübü, takımın başına Yılmaz Vural'ı getirdi.

Menemen FK, Türk futbolunun en tanınmış simalarından, en çok takım çalıştıran teknik direktörü olan Yılmaz Vural'la resmi sözleşme imzaladı. Kulüp binasına gelen 70 yaşındaki teknik adam resmen Menemen FK'nın yeni teknik direktörü oldu.

bo0enqclc0c4bffixg-jtg.webp

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN