Zeynep Sönmez, Rosmalen Şampiyonası'nda çeyrek finale yükseldi

Zeynep Sönmez, Rosmalen Şampiyonası'nda çeyrek finale yükseldi

Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Libema Açık’ta ikinci turda Anastasia Potapova karşısında ilk seti 6-1 kazandı. İkinci sette 2-0 öndeyken rakibinin rahatsızlığı nedeniyle maçtan çekilmesiyle çeyrek finale yükselen Zeynep, son sekizde Magda Linette ile karşılaşacak.

Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Hollanda’da düzenlenen Libema Open’da çeyrek finale yükseldi.

Dünya sıralamasında 67. sırada yer alan Zeynep, Den Bosch kentindeki turnuvanın ikinci turunda turnuvanın 5 numaralı seribaşı Anastasia Potapova ile karşı karşıya geldi. İlk seti 6-1 kazanan milli raket, ikinci sette 2-0 öndeyken Potapova’nın yaşadığı rahatsızlık nedeniyle mücadeleyi bırakması sonucu adını son sekize yazdırdı.

24 yaşındaki Zeynep Sönmez, WTA 250 kategorisindeki organizasyonda yarı final bileti için çeyrek finalde Magda Linette ile mücadele edecek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN