Suriye halkı İdlib'te Mehmetçiği kurban keserek karşıladı | Video

Suriye halkı İdlib'te Mehmetçiği kurban keserek karşıladı | Video

TSK konvoyu, Astana anlaşması uyarınca Suriye'nin İdlib kentide gerginliği azaltma bölgesinde oluşturulacak 6. gözlem noktası için bölgeye intikal etti. Bölge halkı Mehmetçiği kurban keserek karşıladı.

TSK intikalle İdlib'de oluşturulacak 6. gözlem noktası için yapılan intikalle ilgili ilgili açıklama yaptı. Açıklamada şöyle denildi: 

'Astana Görüşmeleri kapsamında, ateşkesin tesis, gözetim ve devamını sağlamak, insani yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması ve yerlerinden edilenlerin evlerine dönmesi için uygun şartları temin etmek maksadıyla; İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesinde Türk Silahlı Kuvvetleri unsurları tarafından 05 Şubat 2018 tarihinde Şeyh İsa bölgesinde gözlem noktalarından 4’üncüsü olan 6 no’lu Gözlem Noktası tesisi çalışmalarına başlanmıştır.

Ayrıca 07 ve 08 no’lu Gözlem Noktalarının keşif faaliyetlerine başlanması planlanmaktadır.'

18-02/05/resimid_8861702.jpg
Bölgeye ulaşan TSK konvoyu böyle görüntülendi. 

TSK’nın İdlip’in güneyine kuracağı gözlem noktası için yola çıkan konvoy El İls bölgesine ulaştı. Bölge halkı ise Mehmetçiği Kurban keserek karşıladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN