Survivor'da sürgün adasına kim gitti? İşte son eleme adayı

Survivor'da sürgün adasına kim gitti? İşte son eleme adayı

2022 Survivor'da 30 Ocak sürgün adasına giden isim belli oldu. Ünlüler ve Gönüllüler takımı ikinci kez zorlu parkurda karşılaştı. Ardından gergin ada konseyi ile sürgün adasının yeni yolcusu belirlendi. Açık oylama sonucu sürgün adasına giden isim Birsen Bekgöz oldu. İşte, 30 Ocak 2022 Survivor'da yaşananlar...

Survivor 2022 All Star yarışmasında kıran kıran dokunulmazlık mücadelesi kaldığı yerden devam ediyor. Haftanın ikinci eleme adayı ise 30 Ocak 2022 Pazar akşamı belli oldu. Ardından gergin ada konseyi ile sürgün adasının yeni yolcusu belirlendi.

1024xauto-2.jpg

30 OCAK 2022 SURVIVOR'DA DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

TV8'in sevilen yarışma programı Survivor'da dokunulmazlık oyunu gerçekleşti. Güç ve dengenin ön planda olduğu yarışta, iki takım da başa baş mücadele sergiledi.

Ünlüler ve gönüllüler eleme potasından uzak olmak için parkurda tüm enerjileri ile yarıştı. Kadınlarda kazanan Ünlüler, erkeklerde kazanan ise Gönüllüler oldu ve en iyiler turuna çıkıldı. En iyilerde de açık ara Gönüllüler kazanarak dokunulmazlığın sahibi oldu.

Ünlülerde performansa dayalı dokunulmazlık Batuhan ve Nagehan'ın oldu. Gönüllülerde performans birincileri Ogeday ve Seda şeklinde açıklandı.

1024xauto-1.jpg

30 OCAK SURVIVOR'DA ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor'da bu akşamın eleme adayı konsey sonucunda belli oldu. Sürgün adasına giden isim Birsen Bekgöz oldu. Böylelikle Birsen Bekgöz yarışmada ikinci eleme adayı oldu. Survivor 2022'de ilk eleme adayı ünlüler takımından Barış olmuştu.

Yapılan oylamada, Birsen, Furkan, Mert ve Parviz'in isimleri yazıldı. Oylamada Birsen'e 5, Furkan'a 4, Parviz ve Mert'e ise birer oy çıktı.

30 OCAK 2022 SURVIVOR SÜRGÜN ADASINA KİM GİTTİ?

Haftanın ilk dokunulmazlığını kaybeden ünlülerde birinci eleme adayı olarak sürgün adasına giden Barış olmuştu. 30 Ocak 2022 Pazar günü ikinci eleme adayı olarak sürgün adasına giden Birsen Bekgöz oldu.

İkinci defa sürgün adasına gönderilen Birsen ise takımdaki erkek yarışmacılara sitem ederek "Bunu bekliyordum, kızlar kızları yazmak istemiyor. Erkeklerin ise bir kızı yazmak kolaylarına geliyor. Erkekler başka bir erkeği yazıp risk almak istemiyor" dedi.

Birsen sürgün adasına ilk gittiğinde 5 gün kalmıştı. Bu defa ise 3 gün kalacak.

1024xauto-3.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN