Survivor 2022'de yeni uygulama: Sürgün kampı sistemi

Survivor 2022'de yeni uygulama: Sürgün kampı sistemi

Survivor 2022 All Star'ın dün akşam yayınlanan ilk bölümünde, ünlüler ve gönüllüler takımı dokunulmazlık ve ödül oyunu için yarıştı. Acun Ilıcalı, ilk konseyde yarışmanın yeni kurallarını ve sürgün kampı sistemini tanıttı. Ilıcalı, sürgün sistemi için " Oraya gidenin Allah yardımcısı olsun" dedi. Peki, sürgün kampı sistemi nedir, kuralları neler? İşte, detaylar...

Çekimleri Dominik Cumhuriyeti'nde gerçekleşen Survivor All Star 2022'nin ilk bölümü, 15 Ocak Cumartesi akşamı, TV8 ekranlarında izleyicisiyle buluştu. Yarışma kuralları ve yeni bir sistemden bahseden program yapımcısı Acun Ilıcalı, 'sürgün kampı' uygulamasını anlattı. Sürgün adasına giden ilk isim ise ünlüler takımından Birsen oldu.

SÜRGÜN KAMPI NEDİR?

Survivor All Star 2022 sezonunda başlayan 'sürgün kampı' uygulaması hakkında konuşan Acun Ilıcalı, "Sürgün kampını başlatıyorum'' dedi.

Acun Ilıcalı, ''Bu akşam buradan biri ayrılacak ve tek başına kalacak'' diyerek yarışmacılarda merak uyandırdı.

Ilıcalı açıklamasına, "Bu akşam, bir yarışmacıyı Sürgün kampına yollayacaksınız. İkinci, üçüncü ve dördüncü yarışmacılar da gittikten sonra dört yarışmacıdan biri Survivor'a veda edecek. Diğer kalanlar o adada günleri boş bir şekilde geçirdikten sonra geri dönecekler. Hiçbir şekilde oyunlara giremeyecekler. Yarışmacılar diğerleriyle hiçbir şekilde iletişim kuramayacak. Dört yarışmacı beraber kalacak. Ödülden de faydalanmayacaklar, yalnızca günlük erzaklarını tüketebilecekler. Tamamen ayrı bir yerde bir kamp olacak ve iletişim kurmak yok' diye devam etti.

"ORAYA GİDENİN ALLAH YARDIMCISI OLSUN"

Acun Ilıcalı, sürgün kampının zorluğuna değinerek, ''Dört gün orayı çıkaramayacak 10 yarışmacı sayabilirim. Saatlerin zor geçtiğini biliyorum. Onun dışında ilk giden 24 saat boyunca tek kalacak. İkinci giren iki kişiyle yaşayacak. Oraya gidenin Allah yardımcısı olsun'' dedi.

Survivor tarihinin en iddialı yarışmacılarının 2022 All Star kadrosunda yer aldığını söyleyen Acun Ilıcalı,

''İki şeye önem veriyoruz. Elemelerin daha ön planda, ödüllerin ise daha arka planda olması lazım. Ödüllerin büyüklüğü mükemmel olacak; ama dokunulmazlık oyunu sayısını üçe çıkardık. Üç dokunulmazlık oynayacaksınız. Üç dokunulmazlığın sonunda üç aday çıkacak.

İkinci radikal değişikliği de şu: Artık performans oyunu birincilerine daha çok avantaj sağlıyoruz. Sizin bizden tek isteğiniz olmuştu; performansımız iyiyken onun avantajını yaşayalım dediniz. Bu sene o avantajı yaşayacaksınız. Performansı iyi olan yarışmacılar dokunulmazlık sahibi olacak. Haftalık performansa bakacağız. Böylece kendinizi güvence altına alma şansınız olacak. Eğer çok başarılıysanız Survivor'da elenme ihtimaliniz azalacak. Aday sayısını artıracağız ve iddialı yarışmacılar elenmeyecek'' açıklamalarında bulundu.

SURVİVOR ALL STAR 2022'DE İLK ELEME ADAYI KİM?

Survivor 2022 All Star'da sezonun ilk dokunulmazlık oyunu 15 Ocak Cumartesi akşamı yayınlandı. Bayrak yarışı ile dokunulmazlığı kazanan Gönüllüler Takımı oldu. Ünlüler Takımı'nın konseyde yazdığı isimler; Barış, Batuhan, Birsen, Furkan, Merve ve Sercan oldu.

untitled-1-001.jpg

Bu isimler arasında en çok oyu alan Birsen Bekgöz, ilk eleme adayı ve sürgün kampına gönderilen ilk isim oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN