Survivor Damla kimdir? Damla kaç yaşında, boyu kaç? | Damla Can Instagram

Survivor Damla kimdir? Damla kaç yaşında, boyu kaç? | Damla Can Instagram

Survivor 2016 Damla kimdir? Damla Can kaç yaşında? Damla Can boyu ve yaşı kaç? Survivor yarışmacısı Damla Can, Nagihan'a karşı başarılı sonuçlar alarak en çok merak edilen yarışmacı oldu. Damla Can haberleri Google'da en çok aranan haberler oldu. Survivor'un en çok merak edilen yarışmacılarından Nagihan'ın korkulu rüyası Damla Can hakkında tüm detaylar haberimizde....

Survivor 2016 bölümleriyle ekranda fırtına gibi esmeye devam ediyor. Finala yaklaşan yarışmada Damla Can rüzgarı esiyor. Nagihanı Kıbrıs biletinde saf dışı bırakan Damla, Survivor 2016 finaline adını yazdıran ilk isim oldu. Damla can boyu, yaşı, ailesi özellikleri de en çok merak edilen sorular oldu. Survivor'da sigara içerken görüntülenmesiyle de gündeme gelen Damla Can'la ilgili tüm detayları haberimizden bulabilirsiniz.  

Gönüllüler ve Ünlüler takımında yer alacak olan isimler uzun süredir merakla bekleniyordu. Nihayet yarışmacı kadrosunun belli olması heyecanın dozajını yükseltti. Öte yandan kadroyu zayıf bulan seyirciler de tepkilerini sosyal ağlar üzerinden dile getirmeye devam ediyor.

TV8’in reyting rekorları kıran ve finale doğru yaklaşılırken büyük bir heyecana sahne olan yarışma programı Survivor 2016’da dün akşam eleme yaşandı. SMS oylamasıyla belirlenen elemede Semih ve Nagihan sürpriz bir sonuçla yarışmaya veda etti. Damla Can ise Atakan’ın yanına 2. yarı finalist olarak adını yazdırdı. Peki, Damla Can kimdir?

Damla Can kimdir?

Gönüllüler takımının öne çıkan yarışmacılarından birisi Damla Can oldu. Damla 1990 İstanbul doğumlu. Özel bir spor salonunda eğitici olarak çalışıyor. Jimnastik, step, aerobik ve fitness dersleri veriyor. Düzgün fiziği ve güler yüzüyle dikkat çeken yarışmacı 1990 İstanbul doğumludur. Survivor’un kendisi için hırs, mücadele ve açık olduğunu ifade etmektedir. Bugüne kadar tutkularının peşinden koştuğunu belirten Damla Can, "Hayatta imkansız diye bir şey olduğuna inanmıyorum. İnsan emek verdikten ve inandıktan sonra her şeyi başarabilir.

Damla Can kimdir, yaşı ve boyu kaç? - Damla Can biyografisi nereli, mesleği ve eğitim durumu ne?

Survivor’a katılmak her zaman aklımda vardı. Fakat, kısmet bugüneymiş. Sporcu kimliğim sayesinde zorluk yaşamayacağımı düşünüyorum. Tabii ki, sadece oyunlarda başarılı olmak şampiyonluk için yeterli olmayacaktır. Aynı zamanda düzgün bir kişiliğe sahip olmanız ve haksızlıklar karşısında durmanız gerekiyor. Diğer yarışmacılar halk tarafından tanınan ve sevilen isimler. Bu yüzden daha fazla rekabet etmek ve kendimi iyi tanıtmak zorundayım" dedi. Sarışın güzel Can, 1.72 boyunda ve 56 kilo ağırlığındadır.

Survivor 2016 Damla kimdir? Damla Can kaç yaşında? Damla Can boyu ve yaşı kaç? Survivor yarışmacısı Damla Can, Nagihan'a karşı başarılı sonuçlar alarak en çok merak edilen yarışmacı oldu. Damla Can haberleri Google'da en çok aranan haberler oldu. Survivor'un en çok merak edilen yarışmacılarından olan Damla Can hakkında tüm detaylar haberimizde....

TÜM DAMLA CAN HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN