Suudi Arabistan'da Mekke hariç sokağa çıkma yasağı kaldırıldı

Suudi Arabistan'da Mekke hariç sokağa çıkma yasağı kaldırıldı

Suudi Arabistan'da koronavirüs (coronavirüs) tedbirleri gevşetildi. Riyad yönetimi, Mekke kenti hariç sokağa çıkma yasağının kısmi olarak kaldırıldığını açıkladı.

Suudi Arabistan'da koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma yasağı Mekke kenti hariç kısmi olarak kaldırıldı.

Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz el-Suud, Mekke hariç tüm bölgelerde 24 saatlik sokağa çıkma yasağının kısmi olarak kaldırılmasını öngören kararname yayınladı.

YASAKLAR KISMİ OLARAK HAFİFLETİLDİ

Devlet ajansı SPA'da yer alan habere göre, kararnamede yasağın bugünden Çarşamba'ya kadar sabah 9.00 ile akşam 17.00 arasında uygulanacağı belirtildi.

Ayrıca Mekke kentinde 24 saatlik yasağın devam edeceği kaydedilen kararnamede, bir dizi ekonomik ve ticari faaliyetin sürdürüleceği, 29 Nisan ve 13 Mayıs tarihleri arasında toptan ve perakende mağazaların alışveriş için 6.00 ile 20.00 arasında açık olacağı ifade edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN