Tatil sonrası Bakan Selçuk'tan açıklama: Az daha sabır, çok daha tedbir

Tatil sonrası Bakan Selçuk'tan açıklama: Az daha sabır, çok daha tedbir

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ara tatilin ardından derslerin yeniden başlamasıyla ilgili açıklama yaptı: Şimdi az daha sabır, çok daha dikkat, çok daha tedbir.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk 1 haftalık tatilin ardından derslerin yeniden başlamasıyla ilgili açıklama yaptı.

Bakan Selçuk, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bir haftalık ara tatilin ardından bir kez daha ekran karşısında ders başı yapıyoruz. Okullarda buluşacağımız günlerimiz olacak eskisi gibi, özlediğimiz her şeye yeniden kavuşacağız. Şimdi az daha sabır, çok daha dikkat, çok daha tedbir" dedi.

İLK HAFTA PROGRAMI BELLİ OLDU

Öte yandan Milli Eğitim Bakanlığı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Ara tatil bitti, uzaktan eğitim kaldığı yerden devam ediyor. TRT EBA'da yeni haftanın programı hazır. İlkokul, ortaokul ve lise kanalları yine dopdolu.

İşte, 23-27 Kasım haftasının akışı” ifadeleri ile birlikte ara tatil sonrası yeniden başlayan uzaktan eğitimde ilk haftanın programını paylaştı.

1.jpg3.jpg2.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN