MEB ara tatil sonrası ilk hafta programını paylaştı

MEB ara tatil sonrası ilk hafta programını paylaştı

MEB, ara tatil sonrası yeniden başlayan uzaktan eğitimin ilk hafta programını paylaştı.

Milli Eğitim Bakanlığı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Ara tatil bitti, uzaktan eğitim kaldığı yerden devam ediyor.

TRT EBA'da yeni haftanın programı hazır. İlkokul, ortaokul ve lise kanalları yine dopdolu.

İşte, 23-27 Kasım haftasının akışı” ifadeleri ile birlikte ara tatil sonrası yeniden başlayan uzaktan eğitimde ilk haftanın programını paylaştı.

1.jpg2.jpg3.jpg


SINAVLAR ERTELENDİ 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın son koronavirüs tedbirlerini açıklamasından sonra Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un imzasıyla 81 ilin Milli Eğitim Müdürlüğü'ne 'Yüz Yüze Eğitime Ara Verilmesi' konusunda genelge gönderildi.

Genelde, "4 Ocak 2021 tarihine kadar yüz yüze veya uzaktan olmak üzere hiçbir şekilde sınav yapılmayacaktır. Bu tarihten sonra sınavların; ölçme ve değerlendirmeye ilişkin usul ve esaslar kapsamında okul ortamında yüz yüze yapılması planlanmaktadır" ifadeleri yer aldı. 
 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN