Disney Plus üyelik ücreti ne kadar? Disney+ nasıl üye olunur? Disney Plus üyelik fiyatları 2023

Disney Plus üyelik ücreti ne kadar? Disney+ nasıl üye olunur? Disney Plus üyelik fiyatları 2023

Türkiye'de yeni yayın hayatına başlayan Disney Plus hem oyuncuları hem de içerikleri ile oldukça dikkat çekiyor. Birbirinden iddialı yapımlar platformda izleyicilerle buluşurken Disney Plus abonelik ücretleri hakkında araştırmalar da hız kazandı. İşte Disney Plus üyelik ve ücretler hakkında merak edilen tüm detaylar…

Günümüzde dijital film ve dizi platformları artış gösterirken yeni yapımlarda dikkat çekmeye devam ediyor. Türkiye'de yayın hayatına başlayan Disney Plus içerikleriyle sık sık gündemde yer alıyor.Platform abonelik fiyatlandırması üzerine hizmet verirken kullanıcılarda güncel üyelik fiyatlarını araştırmaya başladı.14 Haziran 2022 tarihinde Türkiye piyasasında yer alan Disney Plus platform başarılı Türk dizi ve filmlerine yer veriyor. Reklamsız bir dijital platform olarak karşımıza çıkan Disney Plus diğerlerine göre daha avantajlı olarak görülebilmektedir. Disney Plus hakkında merak edilenler araştırılırken bizde konu hakkındaki detayları sizlerle paylaştık. İşte Disney Plus üyelik ve ücretler hakkında merak edilen tüm detaylar…

DİSNEY PLUS NEDİR?

Disney+, Walt Disney Company'nin bölümü olan Disney Platform Distribution tarafından işletilen over-the-top (OTT) katılımlı talebe dayalı Amerikan video servisidir. 12 Kasım 2019 tarihinde ABD piyasasında yer alan platform orijinal ve farklı içerikleri ile dikkat çekiyor. Türkiye piyasasına 14 Haziran 2022 tarihinde giriş yapan Disney Plus platform içerikleri ile kullanıcıların dikkatinde yer alıyor.

Platform üzerinde çoğunlukla Walt Disney Studios ve Walt Disney Television tarafından yapılan içerikler yer almaktadır. Bunun yanı sıra Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic ve bazı bölgelerdeki Star markalarda platformda yerini alıyor. Özel bölümleri ile Plus platformunu renklendiren yapımlar izleyiciler tarafından da merak ediliyor.

Disney Plus Fiyat

Platform 5 ayrı kategoride hizmet sağlamaktadır.Disney, Pixar, Marvel, Star Wars ve National Geograhic olarak karşımıza çıkan bu kategoriler dikkat çeken yapımlara imza atıyor. Bunun yanı sıra yetişkinler için ayrı bir kategori açılırken bu kategoriye ise Star adı veriliyor. Bu kategori ABD'de Hulu, Latin Amerika'da Star+ olarak farklı bir kategoride yer almaktadır. Türkiye'de ve Yunanistan'da yer alan Star kanalı ile karıştırılmaması için Türkiye’de hizmet veren platformda eğlence başlığı altında geçmektedir.

DİSNEY PLUS'IN ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Disney Plus platformu pek çok farklı özellik ile karşımıza çıkıyor. Ayrıcalıklı paketleri ile kullanıcıların dikkatinde yer alan platformun özellikleri şu şekildedir:

Başka bir yerde bulamayacağınız orijinal içerikler, gişe filmleri, tek oturuşta izlenebilecek dizi ve programlar, atıştırmalık kısa içerikler ve ilham verici belgeseller yer alıyor.

10 cihaz ve 7 ayrı profile kadar sınırsız indirme imkanı sunmaktadır.

Uyumlu cihazlar da ek ücret istemeden 4K UHD çözünürlükte Dolby Vision ve Dolby Atmos imkanı sunmaktadır.

Çocuk profilleri için kapsamlı ebeveyn kontrol sistemi bulunuyor.

Aynı anda dört farklı ekrandan izlenme imkanı sunuyor.

GroupWatch özelliği sayesinde 6 arkadaş ile birlikte sanal izleme partileri düzenlenebiliyor.

DİSNEY PLUS KAÇ KİŞİLİK?

Disney Plus kullanıcılara tek üyelikle birlikte 4 farklı izlenme imkanı sunmaktadır. Tek üyelik hesabı oluşturarak 7 farklı profil açma imkanınız bulunmaktadır. Bunun yanı sıra tek hesap üzerinden 10 cihazla kadar bağlantı ve indirme imkanı sunuluyor. Aynı ülke içerisinde birbirinden bağımsız olarak en fazla 4 ekranda izlenme sağlanabiliyor.

Disney Plus Üyelik İşlemleri

DİSNEY PLUS ABONELİK ÜCRETİ NE KADAR?

En çok merak edilen konuların başında ise Disney Plus üyelik ücretleridir. Yaptırılan kayıt işlemine göre farklılık gösteren ücretler yer alıyor. Bu kapsamda Disney Plus üyelik ücretleri şu şekildedir:

Aylık ödeme planı ile üye olan kişiler aylık 34.99 TL karşılığında Disney, Pixar, Marvel, Star Wars ve National Geographic kategorilerine erişim sağlayabilmektedir

Yıllık ödeme planı ile üye olan kişiler ise yıllık 3 149.90 TL karşılığında Disney Plus tüm içerikleri ne 1 yıl boyunca eşim sağlayabilmektedir.

DİSNEY PLUS'A NASIL ÜYE OLUNUR?

Disney Plus platformuna farklı cihaz ve tarayıcı üzerinden giriş yapabilirsiniz. Web tarayıcı, mobil cihaz ve TV'ye bağlı cihazlardan Disney Plus platformu kullanılabilmektedir. Web tarayıcı üzerinden üyelik işlemleri için yapmanız gerekenler şu şekildedir:

  • Web tarayıcı üzerinden www.disneyplus.com adresine giriş yapınız
  • Siteye giriş yaptıktan sonra şimdi üye ol seçeneğine tıklayınız.
  • E-posta adresinizi girerek bir parola belirleyiniz.
  • Daha sonra üyelik türü seçiniz.
  • Ödeme bilgilerinizi de girdikten sonra izlemeye başlayabilirsiniz.

Mobil cihaz üzerinden üyelik işlemleri için yapmanız gerekenler şu şekildedir:

  • Mobil cihaz üzerinden uygulama mağazasına giriş yapınız.
  • Disney Plus uygulamasını mobil cihazınıza indiriniz.
  •  Disney Plus uygulamasına açtıktan sonra şimdi üye ol seçeneğine tıklayınız.
  • E-posta adresinizi ve şifrenizi giriş yapınız.
  • Üyelik türünü seçtikten sonra uygulama içi satın alma işlemi yapabilirsiniz.

Disney Plus Kaç Kişilik

TV’ye bağlı cihazlarda üyelik işlemleri için yapmanız gerekenler şu şekildedir:

  • TV'ye bağlı bulunan cihazınızda uygulama mağazasına giriş yapınız.
  • Disney uygulamasını indirdikten sonra giriş yapınız.
  • Uygulamaya giriş yaptıktan sonra şimdi üye ol seçeneğine tıklayınız.
  • E-posta adresinizi ve parolanızı giriş yapınız.
  • Uygulama içi satın alma yaparak platformu kullanmaya başlayabilirsiniz.

Cihazınızın sizi bir URL’ye yönlendirmesi durumunda izlemeniz gereken adımlar şu şekildedir:

  • TV'ye bağlı cihazınızdan uygulama mağazasına giriş yapınız.
  • Disney Plus uygulamasını indirdikten sonra uygulama üzerinden şimdi üye ol seçeneğine tıklayınız.
  • Kayıt olma talimatları karşınıza çıktığında URL’yi bilgisayarınıza veya mobil cihazınızda giriş yapınız.
  • Televizyon ekranında yer alan 8 haneli kodu giriş yaparak e-posta ve şifre girişi yapınız
  • Ödeme Bilgilerinizi girdikten sonra cihazınız senkronize edilmiş olacak. Disney Plus içeriklerini kolay bir şekilde izleyebilirsiniz.

Üyelik işlemleri yaparken aylık ve yıllık olarak faturalandırılmayan Disney üyeliklerinden Herhangi birini seçebilirsiniz. Aylık üyelikten yıllık üyeliği geçiş yapılabilir veya fatura dönemi sonunda üyelik iptali yapabilirsiniz.

DİSNEY+ ÜYELİĞİ TAAHHÜT GEREKTİRİYOR MU?

Disney Plus Platformu için herhangi bir taahhüt uygulanmaz. Mevcut faturalandırma dönemi bitiminde üyelik iptali yapabilir ya da üyelik değişikliği yapılabilmektedir. Bunun için yapmanız gerekenler şu şekildedir:

www.disneyplus.com adresine giderek giriş yapınız.

Profili seçtikten sonra hesap bölümünü seçiniz

Üyeliği iptal et seçeneğine tıklayınız.

İptal işlemi tamamla seçeneğini tıklayarak onaylayınız.

Disney Plus Cihazları

DİSNEY PLUS'I HANGİ CİHAZLAR DESTEKLİYOR?

Disney Plus platformunu kullanmak isteyen kişiler hangi cihazların desteklediğini de merak ediyor. Disney Plus platform mobil cihazlar, web tarayıcıları, oyun konsolları, set üstü kutular ve smart TV’lerde kullanılabilmektedir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN