Elinde iPhone 12'si olan hemen çöpe atsın! Öyle bir özelliği çıktı ki... Fransa tüm ülkede yasakladı

Elinde iPhone 12'si olan hemen çöpe atsın! Öyle bir özelliği çıktı ki... Fransa tüm ülkede yasakladı

Dünya markası iPhone resmen bir skandalın konusu oldu! Elinde iPhone 12 model cep telefonu olanlar hemen çöpe atsın… Öyle bir özellik ortaya çıktı ki duyduklarınıza inanamayacaksınız! Fransa bu özellik yüzünden tüm satışları durdurdu. iPhone kullanıcılarını yakından ilgilendiriyor. İşte konuya ilişkin detaylar…

Hem teknolojisi ile hem de farklı modelleri ile birçok insanın bir numaralı tercihi olan iPhone, sık sık yeni modelleri ile gündeme geliyor. Özellikle de son zamanlarda yeni çıkan telefonlarının fiyatları ile konuşulan iPhone bu kez bir skandalla gündem oldu. Ünlü gazeteci Selim Atalay konuya ilişkin bilgi verdi. Öyle bir özelliği ortaya çıktı ki Fransa telefonun satışını durdurdu.

FRANSA’DA SATIŞI DURDURULDU

Dünya markası olan iPhone, son günlerde dudak uçuklatan fiyatları ile gündemden düşmüyor. Şimdilerde ise iPhone 15 serisinin fiyatları gündemdeki yerini aldı. Sürekli pahalı olması ve beğenilen teknoloji ile ön plana çıkarken bu kez bir skandalın konusu oldu.

kapak.jpg

Gazeteci Selim Atalay, sosyal medya hesabından konuya ilişkin olarak şu paylaşımda bulundu:

“Fransa “çok güçlü Işın yayıyor” diye iPhone 12 nin satışını durdurdu

Telefon 2020’den beri satışta. Bugün 15 çıkarken mi aklınıza geldi ??

Ne demek güçlü ışın ?

Sadece Fransa’da mı yayıyor ??”

RADYASYON YAYDIĞI ORTAYA ÇIKTI

iPhone 12 modellerinde elektromanyetik radyasyon seviyelerinin tespit edilmesi üzerine Fransa’da telefon satışı acilen durduruldu. Konuya ilişkin bilgi aktaran İbrahim Haskoloğlu, “Fransa, aşırı elektromanyetik radyasyon seviyeleri tespit etmesi nedeniyle iPhone 12 satışlarını yasakladı” paylaşımında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN