Google Chrome 8 yıl sonra logosunu güncelledi

Google Chrome 8 yıl sonra logosunu güncelledi

Dünyanın en çok kullanılan internet tarayıcılarından biri olan Google Chrome, logosunu güncelledi. 2014 yılından bu yana ilk defa logo değişikliğine giden Chrome'daki yeni logo, kullanıcılarda şaşkınlık yarattı.

Google ve Gmail gibi dünyanın en çok kullanılan hizmetlerinden biri olarak 2008'den bu yana internet dünyasında yer alan Chrome'dan şaşırtan bir hamle geldi.

Logo tasarımında değişikliğe giden Chrome, 2014'den beri bu alanda ilk defa bir güncelleme gerçekleştirmiş oldu. Fakat yeni logo kullanıcılar tarafından şaşkınlıkla karşılandı. Tarayıcının 2022 tasarımının 2014 tasarımı ile 'birebir aynı' olarak değerlendirilirken 2022 tasarımın 2011'deki tasarıma daha çok benzediğini öne sürenler de oldu.

Google Chrome tasarımcısı Elvin Hu, Google Chrome'un yeni logosunu sosyal medya hesabı üzerinden yayınladı.

Paylaşımında "8 yıl sonra ilk kez Chrome'un logosunu güncelledik" açıklamasına yer veren Hu, yeni logonun yakında cihazlarda görünmeye başlayacağını da söyledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN