iPhone 15'in Türkiye fiyatı belli oldu

iPhone 15'in Türkiye fiyatı belli oldu

Teknoloji devi Apple'ın, iPhone 15 serisini tanıtacağı 12 Eylül'deki etkinliğe sayılı günler kala Türkiye satış fiyatı ortaya çıktı. iPhone 15'in piyasaya 72 bin 200 TL'den satışa sunulması bekleniyor.

Apple, 12 Eylül'de düzenleyeceği etkinlikte yeni ürünlerini tanıtacak. Türkiye saatiyle 20:00'da başlayacak etkinlik, Apple Park kampüsündeki Steve Jobs Theater'da düzenlenecek. iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max, Apple Watch 9 Serisi ve yeni donanımsal özellikler bu etkinlikte duyurulacak. Apple'ın iPhone 15 Pro ve Pro Max modellerinde yer alması beklenen Bionic A17 çipi, mevcut çiplere göre daha fazla enerji verimliliği sağlayarak pil ömründe önemli bir artışa neden olacak.

Yeni seride bir önceki seriye göre, yeni model hız, kamera ve donanım olarak 14'e göre geliştirilmiş şekilde piyasaya çıkacak. Yeni modelde 8 GB ram ve 8K video kaydı yapabilmesi öne çıkan özellikleri arasında yer alıyor. iPhone 15'te arka kameranın 4 mercekli olacağı tahmin ediliyor.

Pro modelleri satın almak isteyen kullanıcılara ise; gümüş, gri, siyah ve mavi olmak üzere 4 farklı renk seçeneği sunacak.

A17 işlemci, 8K video çekme, 8GB ram gibi özellikler ön plana çıkıyor.

iPhone 15'in piyasaya 72 bin 200 TL'den satışa sunulması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN