İşte iPhone 14 Pro'nun tasarımı...

İşte iPhone 14 Pro'nun tasarımı...

Apple'ın eylül ayında tanıtmayı planladığı Iphone 14 Pro'nun dış özellikleri sosyal medyada dolaşıma girdi. Sızdırılan iPhone, delikli tasarımıyla dikkat çekiyor.

Dünyaca ünlü akıllı telefon markası Apple'ın eylül ayında tanıtmayı planladığı iPhone 14 Pro'nun tasarımı hakkında son detaylar ortaya çıktı. Sosyal medyadan yapılan sızdırmalarda çentik ekran yerine delikli ekran kullanıldığı görüldü.

Joshua Swingle adlı Twitter kullanıcısı, hesabından yaptığı paylaşımla iPhone 14 Pro modelinin çizilmiş 3D görüntülerini paylaştı. Bu paylaşımda ise çentik tasarımının tamamen ortadan kalktığı görüldü.

DEĞİŞİKLİK OLABİLİR

shidtdelete.net'ten Helin Pastacı'nın haberine göre, tanıtımı Eylül ayında gerçekleştirilecek olan iPhone 14'ün tasarımında değişiklikler olabilir.

6.1 inç büyüklüğünde olması beklenen iPhone'un son halini sızdıran kullanıcının güvenilir olup olmadığı da bilinmiyor. Nihai tasarım, şirketin yaptığı tanıtımda belli olacak.

Öte yandan, ses düğme ve kamera kurulumunun önceki modellere göre tamamen değişeceği ek olarak çerçevede de farklı bir tasarım düşünülüyor.

İşlemci konusunda iPhone 14 serisinde iki işlemci kullanılacağı sızıntısı da gelmişti. Bilgilere göre Pro ve Max modellerine A16 Bionic işlemcisi, diğer modellerinde ise A15 Bionic işlemcisi kullanılacağı öne sürüldü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN