Milli Muharip Uçağı son montaj hattına girdi! TUSAŞ hangardan çıkış tarihini duyurdu

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii (SSB) Başkanı İsmail Demir, sosyal medya hesabından Milli Muharip Uçağı’nın son montaj hattına girdiğini duyurdu. Kısa bir video ile duyurulan MMU, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii sosyal medya hesaplarından da "Bizim milletimize olan bir sözümüz var: Bu uçak bu hangardan 18 Mart'ta Ç I K A C A K!" şeklinde paylaşıldı.

Milli Muharip Uçağı son montaj hattına girdi, o anlar sosyal medyada paylaşıldı.

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, yurt içi imkanlarla üretilen Milli Muharip Uçağı’nın son montaj hattına girdiğini sosyal medya hesabından duyurdu. Demir, paylaşımında, “Milli Muharip Uçağımız son montaj hattına girdi. Böylece kritik bir aşamayı daha geride bıraktık.” ifadelerinde bulundu.

"BU UÇAK BU HANGARDAN 18 MART'TA ÇIKACAK!"

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) tarafından da sosyal medyada paylaşılan MMU'nun 18 Mart'ta bulunduğu hangardan çıkacağı belirtildi. TUSAŞ tarafından üretimi gerçekleştirilen Milli Muharip Uçağı'nın 2030'lu yıllardan itibaren kademeli olarak devreden çıkarılması düşünülen F-4 ve F-16'ların yerlerini alması bekleniyor.

YORUMLAR (12)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
12 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir