Sahibinden çöktü mü, neden açılmıyor? Sahibinden.com sitesine erişim problemi

Sahibinden çöktü mü, neden açılmıyor? Sahibinden.com sitesine erişim problemi

Pek çok alanda faaliyet gösteren Sahibinden uygulaması kullanıcı sayısını gün geçtikçe artış gösterirken Sahibinden uygulaması çöktü mü soruları gündeme geldi. Sahibinden uygulamasına giriş yapılamaması üzerine araştırmalar başladı. Sahibinden uygulamasının çalışmamasına dair detaylar haberimizde yer almaktadır

Gayrimenkul alımlarında ilk sırada gelen uygulamalardan olan Sahibinden pek çok alanda kullanıcılara hizmet sunarken en popüleri ise ikinci el otomobil sektörü oldu. Bunun üzerine fiyat araştırması yapmak için uygulamaya giriş yapanlar hata ile karşılaştı. Sahibinden çöktü mü? Sahibinden neden çalışmıyor? 

SAHİBİNDEN ÇÖKTÜ MÜ? 

İkinci el otomotiv, tarla, arsa ve konut gibi gayrimenkuller sahibinden.com sitesinde yer alırken vatandaşlar tarafından da yoğun ilgi görmektedir. Çoğu kişi bugün itibariyle Sahibinden uygulamasına girerken sorun yaşarken kullanıcılar sorun bildirimlerini gerçekleştirdi. Bunun üzerine yapılan sorun bildirimi yüzde 67 internet sitesinden olurken yüzde 33 oranında uygulama sorunu bildirimi gerçekleştirildi.

Sahibinden çöktü mü

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN