Serinin son oyunu NBA 2K24 Game Pass'e geliyor! Çıkış tarihi belli oldu

Serinin son oyunu NBA 2K24 Game Pass'e geliyor! Çıkış tarihi belli oldu

Popüler basketbol serisinin son oyunu olan NBA 2K24, Game Pass'e geliyor! Game Pass kütüphanesine ne zaman eklenecek? İşte çıkış tarihi...

Microsoft, basketbol tutkunlarını sevindirecek bir duyuruda bulundu. NBA 2K24, bu ayın ilerleyen günlerinde Xbox Game Pass kütüphanesine katılacak. Profesyonel basketbol simülasyonu, tüm abonelere sürpriz bir şekilde sunulacak.

NBK 2K24 11 MART'TA GAME PASS'E GELİYOR

NBA 2K24, 11 Mart'ta Xbox Game Pass kütüphanesine eklenecek. Bu hamle, oyunun sadece 6 ay gibi kısa bir sürede Game Pass'e gelmesiyle dikkat çekiyor. 2K Games'in popüler basketbol serisinin en son oyunu olan NBA 2K24, hem konsol hem de bulut üzerinden Game Pass aboneleri tarafından erişilebilir olacak.

nba-1.webp

Oyun, piyasaya sürüldüğü Eylül 2023'ten bu yana 7 milyondan fazla kopya sattı. Ancak bu rakam, ana şirket Take-Two'nun beklentilerinin altında kaldı. Take-Two'nun oyunu Game Pass'e getirme kararının, daha geniş bir kitleye ulaşmayı ve oyun içi satışlardan daha fazla gelir elde etmeyi amaçladığı düşünülüyor.

Take-Two, yeni oyunları için Game Pass gibi hizmetlere başlangıçta sıcak bakmasa da, oyunlarını ilerleyen dönemde bu tür platformlara getirme konusunu düşündüklerini belirtti. Bu açıdan bakıldığında, NBA 2K24'ün Game Pass'e eklenmesi, şirketin bu stratejinin ilk adımı olarak değerlendirilebilir.

Mart ayı, Xbox Game Pass için oldukça yoğun bir dönem olacak. NBA 2K24'ün yanı sıra 12 Mart'ta SpongeBob Squarepants: Battle for Bikini Bottom Rehydrated, 13 Mart'ta Control'un Ultimate Edition'ı, 14 Mart'ta No More Heroes 3 ve 19 Mart'ta MLB The Show 24 gibi oyunlar da kütüphaneye eklenecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN