Steam'de 620 TL, Epic Games de bedava! Ücretsiz oyun duyuruldu: 29 Şubat'a kadar...

Steam'de 620 TL, Epic Games de bedava! Ücretsiz oyun duyuruldu: 29 Şubat'a kadar...

Steam'de 620 TL'ye satılan oyun, Epic Games Store'da ücretsiz olarak satışa sunuldu! 29 Şubat tarihine kadar kütüphanenize ekleyebilirsiniz! İşte Epic Games'in ücretsiz oyunu...

Epic Games Store, her hafta bir oyunu ücretsiz olarak sunmaya devam ediyor. 22-29 Şubat tarihleri arasında erişime açılacak olan ücretsiz oyun belli oldu ve geçtiğimiz günlerde oldukça ses getiren bir yapım olduğu görülüyor. Epic Games Store'un bu haftaki ücretsiz oyunu, Super Meat Boy Forever olarak belirlendi.

STEAM PLATFORMUNDA 620 TL

Super Meat Boy Forever Is Coming To Mobile Devices

Super Meat Boy Forever, platform türünde bir oyun olup, oyuncuları kırmızı bir karakterin macerasına ortak ediyor. İlk olarak 2020 yılında yayınlanan bu yapım, Steam'de 20 dolar (yaklaşık 619,59TL) gibi bir fiyatla satılıyor. Dolayısıyla, oyuncuların bu fırsatı kaçırmaması gerektiği belirtiliyor.

Oyunda, Super Meat Boy karakterini yöneterek farklı dünyalarda koşacak, zıplayacak ve düşmanlarıyla mücadele edeceksiniz. Karakteriniz, düşmanlarını yumruklayarak ve tekmeleyerek alt etmeye çalışacak.

Super Meat Boy Forever'ı ücretsiz olarak almak için Epic Games Store'un web sitesine veya masaüstü uygulamasına giriş yapmanız yeterli olacak. Ardından, "Super Meat Boy Forever" sayfasına giderek sağ taraftaki satın alma butonuna tıklamanız gerekiyor. İşlem tamamlandıktan sonra oyun sizin olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN