Telefonunda WhatsApp yüklü olanlar dikkat! Yarından itibaren baştan sona değişiyor

Telefonunda WhatsApp yüklü olanlar dikkat! Yarından itibaren baştan sona değişiyor

Tüm dünyada en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp güncellemeleri hız kesmeden devam ediyor. Peki son güncellemede neler yer alacak? Tüm detaylar haberimizde.

Milyonlarca insan tarafından kullanılan mesajlaşma ve konuşma uygulaması WhatsApp sık sık güncelleme yapmaya devam ediyor. Peki WhatsApp uygulamasının son güncellemesi neler? Kimler güncellemeden faydalanabilecek? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

WHATSAPP YENİLİKLERİ

WhatsApp uygulamasının güncellemeleri devam ederken yeni bir arayüz güncellemesi için çalışmalar sürüyor. Uygulamanın iOS kullanıcıları için yapılacak yeni çalışmalarla birlikte alt çubuk yarı saydam efektle güncellenecek. Yapılan haberlere göre sekme çubuğu siyah yerine yarı saydam şekilde kullanılabilecek. 

Whatsapp Yeni Güncellemelerş

Yeni güncelleme iPhone cihazlarda kullanılabilecek. Alt tarafta yer alan gezinme çubuğunda son olarak yapılan son güncelleme sonrasında karanlık mod olarak uygulamayı kullanan kişiler için yeni bir özellik daha eklenmiş olacak. Bu arayüz ile birlikte uygulamanın estetik görünümünün iyileştirilmesi hedefleniyor. Yapılan yeni güncelleme iOS cihazların WhatsApp Beta uygulamasında test edilecek. Android cihazlarda 2.23.11.19 güncellemesini kullanan kişiler için de gezinme çubukları ile ilgili birkaç değişiklik yapılması bekleniyor. Android cihazlar için yapılan son güncellemeyle birlikte arama çubuğunda yer alan simgeye dokunulduğu zaman ekran paylaşımı yapılabiliyor. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN