CD Projekt duyurdu: The Witcher'ın yeni serisi geliyor

CD Projekt duyurdu: The Witcher'ın yeni serisi geliyor

Polonya merkezli oyun geliştiricisi CD Projekt Red, çok sevilen The Witcher oyunun yeni serisini duyurdu. Uzun zamandır merakla beklenen oyunu "Yeni bir hikâye başlıyor" ifadeleriyle açıklayan şirket, oyunun ne zaman çıkacağı ilgili bir açıklama yapmadı.

Dünyada en çok oynanan video oyunlardan birisi olan The Witcher'ın geliştirici şirketi Polonya merkezli CD Projekt Red, yeni The Witcher oyunu üzerinde çalışmalarının başladığını duyurdu. Gelişmeyi oyunun resmi Twitter hesabı üzerinden açıklayan firma, paylaşımında "Yeni bir hikaye başlıyor" ifadelerine yer verdi.

Paylaşılan gönderide kara gömülmüş bir The Witcher kolyesi görseli dikkat çekerken, resmi internet sitesinde yer alan metinde ise The Witcher serisinin yeni bir üyesinin geliştirmeye başlandığı ve yeni bir hikaye hazırlandığını duyurmaktan memnuniyet duyulduğu ifade edildi.

ADRES YİNE EPİC GAMES

Oyunlarını dünyaca ünlü oyun geliştiricisi ve sağlayıcısı Epic Games ile müşterilerine sunan CD Projekt Red, oyun motorlarını REDengine'den Unreal Engine 5'e geçirdiklerini açıkladı. Bu proje kapsamında Epic Games ile yakından çalışacaklarını da açıklayan şirket, "Oyun motorunu açık dünya deneyimlerine uygun haline getirmeye çalışacağız" dedi.

Oyunun ne zaman çıkacağı ile ilgili ise henüz bir bilgi verilmedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN