Twitter şifremi unuttum nasıl değiştirebilirim? Twitter şifremi nasıl geri alırım? Twitter şifre sıfırlama işlemleri

Twitter şifremi unuttum nasıl değiştirebilirim? Twitter şifremi nasıl geri alırım? Twitter şifre sıfırlama işlemleri

Günlük hayatta sosyal medyada kullanan pek çok kişi şifresini unutabilmektedir. Twitter şifresini unutan kişilerin şifre sıfırlama işlemini nasıl yapacağı merak ediliyor. Twitter üzerinden şifre yenilemek isteyen kişiler e-posta yöntemi ya da telefon numarası ile yeni şifresini belirleyebilmektedir. İşte Twitter şifre sıfırlama yöntemleri…

Twitter özellikle gündemi yakından takip etmek isteyen kişilerin kullandığı bir uygulama olarak karşımıza çıkmaktadır. Twitter'a üye olurken sizden e-posta adresi istenmektedir. E-posta adresinizi aynı zamanda şifre değiştirme ya da şifre sıfırlama işlemleri içinde kullanabilmektesiniz. Kullanıcı adına ya da şifresini bilmeyen kişiler Twitter'a erişim sağlayamaz. Şifrenizi unutmanız durumunda ise şifre sıfırlama işlemini yapmanız gerekmektedir. İşte Twitter şifre sıfırlama yöntemleri…

TWİTTER’DA YENİ ŞİFRE NASIL ALINIR?

Twitter şifresini unutan kişiler için izlemesi gereken iki farklı yol bulunmaktadır. Bunlardan biri cep telefonunuz ile şifrenizi sıfırlamak olurken diğer yöntem ise e-posta hesabınız ile yeni şifre alma yöntemidir. Twitter hesabınız üzerinden cep numaranızı kaybetmeniz durumunda sms ile şifre sıfırlama yöntemini kullanabilirsiniz. Eğer telefonunuz kayıtlı değilse e-posta adresiniz ile şifre sıfırlayabilirsiniz.

E-POSTA İLE YENİ ŞİFRE ALMA YÖNTEMLERİ

Twitter adresinize girmek için kullanıcı adınız ve şifreniz olmalıdır. Zaman zaman bazı kişiler şifrelerini unuturken basit yöntemler ile yeni şifre alabilirler. Twitter adresini üzerine kayıtlı olan e-posta adresiniz ile şu adımları uygulayarak yeni şifre alabilirsiniz:

Twitter giriş sayfası altında bulunan şifremi unuttum seçeneğine tıklayınız.

Twitter kullanıcı adınızı ya da e-posta adresinizi giriniz.

Şifre sıfırlama işlemi için e-posta almak istediğiniz adresi yazmanız gerekmektedir.

E-posta kutunuza gelen sıfırlama bağlantısına tıklayınız.

Daha sonra yeni şifrenizi belirleyebilirsiniz.

Twitter şifre sıfırlama

SMS YOLUYLA ŞİFRE SIFIRLAMA

Twitter şifresini sıfırlamak için mesaj yöntemini uygulayabilirsiniz. Telefon numaranızın kayıtlı bulunması durumunda SMS yolu ile kolay bir şekilde yeni şifre alabilirsiniz. Bunun için yapmanız gerekenler şu şekildedir:

Twitter sayfasına giriş yaparak şifremi unuttum seçeneğine tıklayınız.

Twitter kullanıcı adınızı ya da e-posta adresinizi giriniz.

Şifre sıfırlama yöntemi için kullanmak istediğiniz telefon numarasını giriniz. Telefon seçeneğine tıkladıktan sonra sistem sizi kol sayfasına yönlendirecektir.

Telefonunuza gelen 6 haneli kod ile şifre değiştirebilirsiniz.

Telefonunuza gelen kodu istenen alana yazınız.

Bu sayede yeni şifrenizi belirleyebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN