Trabzonspor-Eskişehirspor maçı muhtemel 11'leri

Trabzonspor-Eskişehirspor maçı muhtemel 11'leri

Spor Toto Süper Lig'de haftanın kapanış maçında Trabzonspor ile Eskişehirspor karşı karşıya gelecek. Yeni başkanını seçen Bordo Mavili ekip Eskişehirspor galibiyetiyle taraftarını sevindirmek istiyor.

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasının kapanış maçında Trabzonspor ile Eskişehirspor karşı karşıya gelecek.

Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda seyircisiz oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak olan mücadeleyi hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. 

Mücadeleyi Lig TV naklen yayınlayacak. 

Eksik Trabzonspor moral arıyor

Spor Toto Süper Lig'de geçen hafta deplasmanda Fenerbahçe'ye 2-0 yenilen Trabzonspor, sahasında Eskişehirspor'u yenerek, moral bulmayı hedefliyor.

Bordo-mavili takımda, kırmızı kart cezalısı Alper Uludağ ile sarı kart cezalısı Salih Dursun’un yanı sıra ameliyat olan ve 2 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan Sefa Yılmaz, forma giyemeyecek.

Ayrıca sakatlıkları süren Mehmet Ekici, Marko Marin ve Erkan Zengin ile hasta olan Cavanda’nın son durumlarının maç saatinden önce belli olacağı bildirildi.

TRABZONSPOR'DA MUHARREM USTA DÖNEMİ

Son seyircisiz maç

Gaziantepspor maçı sonrasında Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 2 maç seyircisiz oynama cezası verdiği Trabzonspor, Gençlerbirliği maçının ardından Eskişehirspor maçına da seyircisinden yoksun çıkacak.

Eskişehirspor deplasmanda kayıp

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Trabzonspor'a konuk olacak Eskişehirspor, rakip sahalarda elde ettiği başarısız sonuçlarla dikkati çekiyor.

Eskişehirspor, ligdeki son dış saha galibiyetini geçen sezonun 27. haftasında Kayseri Erciyesspor'u 19 Nisan'da 1-0 mağlup ederek aldı. Kırmızı-siyahlı ekip, bu galibiyetin ardından geçen sezonun son 3 deplasman maçında İstanbul Başakşehir'le 1-1, Kardemir Karabükspor'la 2-2 berabere kaldı, Gaziantepspor'a ise 3-2 mağlup oldu.

Eskişehirspor, deplasman başarısızlığını 2015-2016 sezonuna da taşıdı. Siyah-kırmızılı takım, bu sezon ilk dış saha mücadelesinde Fenerbahçe'ye, 4. haftada da Antalyaspor'a 2-0'lık skorlarla boyun eğdi. Ligin 6. haftasında Bursa Atatürk Stadı'nda Bursaspor'a 2-0 yenilen Eskişehirspor, iki hafta sonra da Akhisar Belediyespor'a 1-0 kaybetti. Kırmızı-siyahlılar, 10. haftada ise Galatasaray'a Türk Telekom Arena'da 4-0 yenildi. Eskişehirspor, yeni teknik direktörü Samet Aybaba yönetiminde çıktığı ilk maç olan Torku Konyaspor deplasmanında da 3-2 kaybetti.

Kırmızı-siyahlılar, deplasmanda yapacağı Trabzonspor maçında, rakip sahadaki uzun süreli galibiyet hasretine son vermeyi hedefliyor.

Muhtemel 11'ler

TRABZONSPOR 

Onur Kıvrak 

Pedro Cavanda 

Mustafa Yumlu 

Aykut Demir 

Stephane M'Bia 

Okay Yokuşlu 

Özer Hurmacı

Aytaç Kara 

Erkan Zengin

Oscar Cardozo

ESKİŞEHİRSPOR 

Ruud Boffin

Nzuzi Toko

Birol Parlak 

Sezgin Coşkun

Anıl Karaer 

Goran Causic

Kamil Ahmet Çörekçi 

Matias Defederico

Emre Güral

Engin Bekdemir 

Sebastian Pinto

SAAT: 20.00 

STAT: AVNİ AKER 

HAKEM: YAŞAR KEMAL UĞURLU

YAYIN: LİG TV & KARAR

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN