Trabzonspor'da yeni başkan Muharrem Usta dönemi resmen başladı

Trabzonspor'da yeni başkan Muharrem Usta dönemi resmen başladı

Trabzonspor'un yeni başkanı Muharrem Usta ve yönetim kurulu mazbatalarını aldı. Eski başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nu kulüpten Muharrem Usta uğurladı.

Trabzonspor'da yeni yönetim resmen göreve başladı. Kongrede başkanlığa seçilen Muharrem Usta ve ekibi, Genel Kurul Divan Başkanı Ahmet Metin Genç, Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Sürmen ve eski başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun hazır bulunduğu görev teslim töreniyle mazbatalarını aldı. 

Hacıosmanoğlu: Yardıma hazırım

2.5 yılın ardından başkanlığı devreden Hacıosmanoğlu kulüp karar defterini Usta’ya teslim ederken, bundan sonra da Trabzonspor’un yanında olacağını, yardım istenilen her konuda koşarak geleceğini ve 50. yılda şampiyonluk hedefi yolunda yeni yönetime başarılar dilediğini ifade etti.   

HACIOSMANOĞLU GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Usta: Derbi gibi kongreydi

Muharrem Usta ise tarihi bir genel kurulu geride bıraktıklarını belirterek, “Tam bir derbi havasında, muhteşem bir kongreyle dünyaya güzel sinyaller verdik. Bunu önemsiyorum. Birlikteliğe ihtiyacımız var. Büyük Trabzonspor işte bu diyebildik. Sorumluluğumuz daha da arttı. Büyük başarılara imza atacağız” diye konuştu.

Törenin ardından eski başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nu aracına kadar yolcu eden yeni başkan Muharrem Usta, kendisini kulüpten alkışlayarak uğurladı. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN