Trump'a tapan Hintli korona haberini alınca öldü

Trump'a tapan Hintli korona haberini alınca öldü

Hindistan'da ABD Başkanı Donald Trump'ı rüyasında gören ve ona tapmaya başlayan kişi, Trump'ın koronavirüse yakalanmasının ardından kalp krizi geçirerek öldü.

Hindistan’ın Telangana eyaletindeki Konney köyünde yaşayan Bussa Krişna, rüyasında gördüğü ABD Başkanı Donald Trump’a ‘Hint tanrısı’ gibi tapmaya başladı.

Dünya basınında yoğun ilgi gören Krişna’nın, Trump’ın koronavirüse yakalandığını öğrenince depresyona girdiği ve kalp krizinden yaşamını yitirdiği öğrenildi.

TRUMP VİRÜSE YAKALANINCA DEPRESYONA GİRDİ

Krişna’nın yakınlarının Hint basınına yaptığı açıklamada, Trump´ın koronavirüse yakalandığını duyduktan sonra Krişna’nın ağır depresyona girdiği belirtildi.

trump-dha3.jpg

Düzgün bir şekilde yemek yemeyen Krişna’nın, Donald Trump’ın koronayı yenmesi için 4 gün oruç tuttuğu belirtildi. Ailesiyle çay içtiği sırada rahatsızlanan Krişna, hastaneye kaldırıldı. Doktorlar, Krişna’nın ailesine kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiğini söyledi.

Krişna, daha önce Trump ile ilgili yaptığı açıklamada onu rüyasında gördüğünü ve kendisine mutluluk verdiğini ifade etmişti. “Bana muazzam bir mutluluk veriyor” diyen Krişna, “Dolayısıyla diğer tanrıları bırakıp ona dua etmeye başladım” ifadelerini kullanmıştı.

NE YAŞANMIŞTI? 

Trump, 2 Ekim'de yaptığı Twitter paylaşımında, "Bu gece First Lady ve benim Kovid-19 testimiz pozitif çıktı. Karantina ve iyileşme sürecine hemen başlayacağız. Bu süreci beraberce atlatacağız" ifadeleriyle koronavirüse yakalandığını açıklamıştı

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN