Trump'ın özel avukatı Giuliani koronavirüse yakalandı

Trump'ın özel avukatı Giuliani koronavirüse yakalandı

ABD Başkanı Trump, özel avukatı Rudy Giuliani'nin yeni tip koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu.

Twitter hesabından açıklama yapan ABD Başkanı Donald Trump, "New York tarihinin en iyi belediye başkanı ve aynı zamanda ABD tarihindeki açık ara en usulsüz seçimini teşhir etmek için yorulmadan çalışan Rudy Giuliani'nin Çin virüsü testi pozitif çıktı. Geçmiş olsun Rudy, devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

KENDİSİ DE DOĞRULADI

Kovid-19 testinin pozitif çıktığını doğrulayan Giuliani de sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek geçmiş olsun dileklerinde bulunanlara teşekkür etti.

 

Giuliani, Trump'ın başkanlık seçimine ilişkin itirazlarında bazı eyaletlerdeki davaları takip ediyor. Rudy Giuliani, sağlık durumuna ilişkin henüz açıklama yapmadı.

 

ABD Başkanı Donald Trump da ekim ayında Kovid-19 testinin pozitif çıktığını duyurmuş ve hastane birkaç gün tedavi altında tutulmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN