Trump'ın yeğeninden amcasına suçlama: Her saniyesini zevkle izledi

Trump'ın yeğeninden amcasına suçlama: Her saniyesini zevkle izledi

ABD Başkanı Donald Trump'ın yeğeni Mary Trump, amcasının Kongre baskınının her saniyesini zevkle izlediğini ve bunun 'meşru seçimin sonuçlarını değiştirmenin bir yöntemi olduğunu düşündüğünü' söyledi.

SELMAN CÖMERT | KARAR.COM

XM Radio’ya konuşan Mary Trump, amcası Donald Trump’ın Kongre baskının her saniyesinden zevk aldığını söyledi. Mary Trump, “Birincisi, o bir ödlek ama başkaları onun adına şiddet uyguladığında son derece mutlu” dedi. Geçen yıl Trump’ın başkanlığı hakkında son derece sert bir eleştiri kaleme alan psikolog Mary Trump aynı programda, “İkinci olarak, bunun meşru seçimin sonuçlarını değiştirmenin bir yöntemi olduğunu gerçekten düşündü” dedi.

HuffPost’a göre Donald Trump, ayaklanmadan önceki bir mitingde destekçilerine Kongre Binası’nda katılacağını söylemişti. Ancak, Trump bunun yerine Beyaz Saray’a döndü ve Çarşamba günü azli için ikinci kez oylamaya sunulmasına neden olan 6 Ocak Kongre baskınını televizyondan izledi. Nebraska Senatörü Ben Sasse, Donald Trump’ın, isyancıların Kongre Binası’na girmeye çalışması esnasında ekibindekilerin neden kendisi kadar heyecanlı olmadıkları konusunda kafası karıştığını belirtirken, “Bu gerçekleşiyordu. Çok sevindi” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN