Trump'tan montajlı paylaşım: Yaralanan köpeğe Vietnam madalyası

Trump'tan montajlı paylaşım: Yaralanan köpeğe Vietnam madalyası

ABD Başkanı Trump, Bağdadi'nin öldürüldüğü operasyonda yaralanan köpeğin montajlı fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafın aslının Vietnam gazisine ait olduğu ortaya çıktı.

ABD Başkanı Donald Trump, IŞİD lideri Ebubekir el-Bağdadi'ye yönelik operasyonda yaralanan köpeğe madalya taktığını gösteren ve fotomontaj olduğu anlaşılan bir paylaşımda bulundu.

AMERİKAN KAHRAMAN...

Trump, Twitter hesabından, Suriye'nin kuzeyinde düzenlenen ve Bağdadi'nin ölü ele geçirildiği operasyonda görev alan köpeğe, pati simgeli bir madalya taktığı görülen fotoğrafı 'Amerikan Kahraman' notuyla paylaştı.

19-10/31/xcdddd.jpg

Fotomontaj olduğu anlaşılan fotoğrafın orijinalinin, Trump'ın bir Vietnam gazisine madalya taktığı törende çekildiği, gazinin yerine köpeğin montajlandığı ortaya çıktı. Trump'ın profiline de sabitlediği paylaşım, sosyal medyada ve Amerikan basınında mizah konusu oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN