TSK’daki kripto FETÖ’cülere operasyon

TSK’daki kripto FETÖ’cülere operasyon

Kırıkkale merkezli 4 ilde, FETÖ’nün TSK içindeki kripto yapılanmasına yönelik başlatılan operasyonda 7 şüpheli gözaltına alındı.

Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı FETÖ'nün TSK'ya sızdırdığı askerlere yönelik soruşturmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, Kırıkkale merkezli İstanbul, Gümüşhane, Konya ve Kocaeli'nde eş zamanlı operasyon düzenlendi.  

Ankesörlü hat üzerinden iletişim kurduğu tespit edilen 7 kişi gözaltına alındı. Aralarında muvazzaf ve ihraç askerlerinde olduğu M.C.T., M.Y., E.Y., A.A., V.B., M.O. ve B.Y.'nin emniyetteki işlemleri sürüyor.

feto-operasyonlari3.jpg

ANKARA'DA 31 ŞÜPHELİYE GÖZALTI 

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı da FETÖ'nün  Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ile Sahil Güvenlik Komutanlığı'ndaki 'mahrem hizmetler' yapılanmasına yönelik yürüttüğü soruşturmada dün 31 şüpheli hakkında gözaltı kararı verdi.                                          

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN