Balıkesir'de FETÖ operasyonu: 5 gözaltı

Balıkesir'de FETÖ operasyonu: 5 gözaltı

Balıkesir'de FETÖ'nün 'gaybubet evi' olarak adlandırılan evlerine yönelik eş zamanlı baskın düzenledi. Mesleklerinden ihraç edilmiş polis, öğretmen, astsubayın da olduğu 5 kişi gözaltına alındı.

Balıkesir'de aralarında örgütün öğrenci sorumlusu ile mesleklerinden ihraç edilmiş polis, öğretmen, astsubayın da olduğu 5 kişi hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

5 ADRESE EŞ ZAMANLI BASKIN

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, kentte örgüt üyelerinin hücre evi olarak kullandığı belirtilen 5 adrese yönelik sabaha karşı Özel Harekat ekiplerinin de katılımıyla operasyon başlatıldı.

01.jpg

Eski polis olduğu öğrenilen bir şüphelinin bulunduğu eve giden polislere kapıyı açan kadın, eşinin evde olmadığını ifade etti.

ÇATI KATINDA YAKALANDI

Çatı katında arama yapan Özel Harekat ekipleri, şüpheliyi saklandığı yerde buldu.

02.jpg

Cep telefonunun olmadığını belirten şüpheli, yatak dolabının üstünde bulunan telefonu açmasını isteyen polislere, şifreyi bilmediğini söyledi. 

Ayrıca, eski öğretmen kadın şüpheli de başka bir evin kilerinde yakalandı.

5 ŞÜPHELİ EMNİYET'E GÖTÜRÜLDÜ

Dijital materyallerin de ele geçirildiği operasyonda gözaltına alınan, bazıları örgütün haberleşme programı ByLock kullanıcısı oldukları öğrenilen 5 şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

ANKARA'DA BYLOCK OPERASYONU

Öte yandan bugün Ankara'da da bir FETÖ soruşturması kapsamında hakkında gözaltı kararı verilen ByLock kullanıcısı 9 şüpheliden 4'ü yakalandı. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN