TÜGVA üyesinden öğrencilere tehdit: Dil uzatanın dilini koparacağız

TÜGVA üyesinden öğrencilere tehdit: Dil uzatanın dilini koparacağız

AK Parti politikalarını destekleyen yayınlarıyla bilinen Emre Kayırlı, Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerini tehdit etti. Kayırlı sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "'Haydi gidiyoruz, polislerle omuz omuza duracağız, dil uzatanın dilini, el kaldıranın elini koparacağız' desem kaç kişi benimle gelir? Emir gelirse sayımızı bileyim" dedi. Kayırlı'nın nereden emir beklediği ise merak konusu oldu.

Boğaziçi öğrencilerine yönelik tehditlere bir yenisi daha eklendi.

Verdiği pozlarda elinde silahlar bulunan, kullandığı ifadelerde provokasyon ve şiddet çağrısı yapan AK Partili Emre Kayırlı, paylaşımlarında ve yazdığı köşe yazısında öğrencileri hedef aldı.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) üyesi de olan Kayırlı, Bihavadis isimli bir sitedeki yazısında öğrencilerin eğitim hayatına son verilmesini, devlet memuru gibi işlerden men edilmesini, banka hesaplarına ve mal varlıklarına el konulmasını, aynı gün içinde de tutuklanmasını istedi.

"DİL UZATANIN DİLİNİ, EL KALDIRANIN ELİNİ..."

Kayırlı yaptığı diğer provokatif çağrıda ise, "'Haydi gidiyoruz, polislerle omuz omuza duracağız, dil uzatanın dilini, el kaldıranın elini koparacağız' desem kaç kişi benimle gelir? Emir gelirse sayımızı bileyim" ifadelerini kullandı.

"EMİR GELİRSE SAYIMIZI BİLEYİM"

Kayırlı'nın paylaşımının sonunda yazdığı cümle ise dikkat çekti. "Emir gelirse sayımızı bilelim" diyen Kayırlı'nın nereden ya da kimden emir beklediği merak konusu oldu. 

101203194-bgz.jpg

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile çekilen fotoğrafları sosyal medya hesabında paylaşan AK Partili ismin diğer gönderilerinde de silah ile verdiği pozlar ve videolar mevcut.

101059288-5.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (49)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
49 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN