Tunceli'de feci kaza! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Tunceli'de feci kaza! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Tunceli'de yolcu midibüsü ile cipin çarpışmasıyla meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 15 kişi de yaralandı.

Tunceli'nin Mazgirt ilçesinde bir yolcu midibüsü ile cipin çarpışması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, 15 kişi yaralandı.

Kemal Yıldız'ın kullandığı 62 AAD 158 plakalı yolcu midibüsü, Tunceli Elazığ kara yolu Göktepe mevkisinde karşı yönden gelen Sercan Kaya idaresindeki 25 AAG 937 plakalı ciple çarpıştı.

ÇOK SAYIDA KİŞİ YARALANDI

Cipteki Sercan Kaya'nın eşi Aslı Dirlik Kaya olay yerinde hayatını kaybetti, ikisi ağır 17 kişi yaralandı.

Kazanın ardından olay yerine çok sayıda İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) görevlisi ile jandarma ekibi sevk edildi.

Aralarında sağlık durumu ağır olan cip sürücüsü Sercan Kaya ile 2 yaşındaki oğlu Kıvanç Kaya'nın da bulunduğu yaralılar Tunceli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yaralı Kıvanç Kaya daha sonra Tunceli Jandarma Bölge Komutanlığı bünyesindeki askeri helikopterle Elazığ Fırat Üniversitesi Hastanesine sevk edildi.

Baba Sercan ve oğlu Kıvanç Kaya hastanelerde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kazanın, midibüsün Elazığ'daki havalimanından aldığı yolcuları Tunceli'ye getirirken meydana geldiği öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN