Türk hackerlar Rus sitelerini ele geçirdi, Türk bayrakları ile Putin'e meydan okudular

Türk hackerlar Rus sitelerini ele geçirdi, Türk bayrakları ile Putin'e meydan okudular

Türk Hack Team üyesi hackerlar, Rusya, İran ve Suriye lokasyonlu 2 bin 24 internet sitesi ile 2 bin Rus vatandaşının bilgilerini ele geçirdi. Türk hackerlar ele geçirdikleri internet sitelerinin anasayfasına Türk Bayrağı ile Bayırbucak Türkmen Bayrağı yerleştirip, Putin'e mesaj gönderdi.

Rusya'nın siber saldırılarına misilleme yapan Türk Hack Team üyesi hackerlar, Rusya, İran ve Suriye lokasyonlu 2 bin 24 internet sitesi ile 2 bin Rus vatandaşının bilgilerini ele geçirdi. Siber savaşçılar, ele geçirdikleri internet sitelerinin anasayfasına Türk Bayrağı ile Bayırbucak Türkmen Bayrağı yerleştirip, Putin'e meydan okudu.

Türk hackerlar 2 bin 24 internet sitesini ele geçirdi

Rusya’nın, Türkiye sunucularına yaptığı siber saldırıya misilleme yapan Türk Hack Team üyesi hackerlar, dün gece yaptıkları siber operasyonda Rusya, Suriye ve İran lokasyonlu 2 bin 24 internet sitesini ele geçirdi. Hackerların, ayrıca data merkezlerine yaptıkları saldırılarda 2 bin Rus vatandaşının kişisel bilgilerini de ele geçirdiği belirtildi.

Türk bayrakları ile Putin'e meydan okudu

Siber savaşçılar, ele geçirdikleri internet sitelerinin anasayfasına Türkiye ve Bayırbucak Türkmen bayraklarını yerleştirip, İngilizce olarak şu mesajı verdi:

“Putin, uçak krizini bilerek ve isteyerek planladın ve vatandaşını ölüme ittin. Bu senin bir hain olmana neden oldu. Şimdi de Rus halkını kandırıp vatandaşlarının milliyetçi duygularını kullanıyorsun. Rus halkı onurlu bir halktır ve senin palavraların er ya da geç açığa çıkacaktır. O gün geldiğinde Rus halkı o koltuktan seni söküp atacaktır."

Hackerlar, Rusya’nın saldırılarının devam etmesi halinde kendilerinin de şiddetli bir şekilde karşılık vereceklerini bildirdi. Siber savaşçılar, ele geçirdikleri web sitelerini zone-h.org üzerinden tescillediklerini duyurdu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN