Türkiye-Çek Cumhuriyeti maçında İskoç hakem düdük çalacak

Türkiye-Çek Cumhuriyeti maçında İskoç hakem düdük çalacak

EURO 2016 Fransa'da mücadele eden A Milli Futbol Takımı'nın D Grubu 3. maçında Çek Cumhuriyeti ile oynayacağı karşılaşmada William Collum düdük çalacak.

15. Avrupa Futbol Şampiyonası'nda A Milli Futbol Takımı'nın D Grubu 3. maçında 21 Haziran 2016 Salı günü Çek Cumhuriyeti ile Lens'teki Stade Bollaert-Delelis'de oynayacağı karşılaşmanın hakemleri açıklandı.

TSİ 22.00'de başlayacak Çek Cumhuriyeti-Türkiye karşılaşmasını İskoçya Futbol Federasyonu'ndan William Collum yönetecek. Mücadelede William Collum'un yardımcılıklarını İrlanda Cumhuriyeti'nden Damien MacGraith ile Collum'un vatandaşı Francis Connor yapacak.

16-06/19/1141938_620x410

İskoç hakem William Collum, Avrupa kupalarında Türk takımlarının maçlarını da yönetmişti / FOTO: Sosyal Medya

Karşılaşmanın ekstra yardımcı hakemleri yine İskoçya'dan Bobby Madden ve John Beaton olurken, mücadelenin 4. hakemi ise Rusya Futbol Federasyonu'ndan Sergei Lapochkin olarak açıklandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN