Tuvalete sık gitme hissi tümör belirtisiymiş

Tuvalete sık gitme hissi tümör belirtisiymiş

10 dakikada bir tuvalete gitme ihtiyacı hisseden rehber öğretmen Kemal Özkaçar, doktora başvurdu, ortaya çıkan hastalık herkesi şaşırttı. Özkaçar’ın göz çukurunda tümör tespit edildi!

Son bir ayda biyolojik ihtiyacı olmamasına rağmen 10 dakikada bir tuvalete çıkmak isteyen 35 yaşındaki Kemal Özkaçar’ın göz çukurunun alt kısmında, vücudun hormon dengelerini sağlayan beyindeki hipofize baskı yapan tümör olduğu ortaya çıktı. 2 santimetre büyüklüğündeki tümör, özel bir hastanede endoskopik yöntemle burundan girilerek alındı.

GÖZLERİ AĞRIYORDU

Konya’da yaşayan rehber öğretmen Kemal Özkaçar’a, 5 yıl önce gittiğini hastanede şeker hastalığının başlangıcı kabul edilen ‘insülin direnci hastalığı’ teşhisi kondu. Ardında da gözleri ağrımaya başladı.

Son bir ayda ise biyolojik ihtiyacı olmamasına rağmen 10 dakikada bir tuvalete çıkma gereksinimi duyan Özkaçar, yeniden doktora gitti. Özkaçar’ın yapılan muayenesinde  göz çukurunun alt kısmında, vücudun hormon dengelerini sağlayan beyindeki hipofize baskı yapan tümör olduğu ortaya çıktı.

2 SANTİME ULAŞMIŞ

Tümörün 2 santimetreye ulaştığının tespit edilmesi üzerine ameliyat edilen Özkaçar,  endoskopik cerrahi yöntemiyle ameliyatının gerçekleştirildiğini ve sorunlarının ortadan kalktığını vurguladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN