Twitter, başkanlık hesabını Joe Biden'a devretti

Twitter, başkanlık hesabını  Joe Biden'a devretti

Sosyal medya sitesi Twitter, ABD'de Kongre Binasına yapılan saldırı sonrası askıya aldığı Başkanlık hesabı olan @POTUS’u Joe Biden’a devretti.

ABD’de dün seçimleri kazanan Joe Biden, dün düzenlenen yemin töreninde resmi olarak ABD başkanı oldu. Donald Trump'ın hesabını kapatan Twitter, başkanlığın resmi hesabı olan @POTUS'u yeni başkan Joe Biden'e devretti.

@POTUS (President of the United States) adlı hesabı, Biden’a devretti. Biden'a devredilen "@Potus"un 1 milyon 200 bin takipçi tarafından takibe alındı.

Şuanda ise @OTUS hesabını 4 milyon 7 bin kişi takip ediyor.

joeviden.jpg

TWİTTER, TRUMP'IN HESABINI KALICI OLARAK ASKIYA ALMIŞTI
 

Sosyal medya platformu Twitter, ABD Başkanı Donald Trump'ın hesabını kalıcı olarak askıya aldığını açıklamıştı.

Twitter'ın güvenlik ekibinden yapılan yazılı açıklamada, "Trump'ın hesabından paylaştığı son mesajları ve bağlamlarını yakından inceledikten ve özellikle bu paylaşımların nasıl tepki aldığına baktıktan sonra, daha çok şiddeti kışkırtma riskinden dolayı, bu hesabı kalıcı olarak askıya aldık." ifadesi kullanışmıştı.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN