Ünal Efe için 5 ülke seferber

Ünal Efe için 5 ülke seferber

3 yaşından beri lösemiyle mücadele eden 8 yaşındaki Ünal Efe Taşkapan’a uygun ilik bulunması için 5 ülkede kampanya başlatıldı. Büyük ilgi gören kampanyayla Küçük Efe umut doldu.

Doktorların 2 veya 2,5 ay ömür biçtiği, uygun ilik bekleyen 8 yaşındaki lösemi hastası Ünal Efe için Türkiye, Almanya, Hollanda, Fransa ve Avusturya’da kampanya başlatıldı.    

TÜRKİYE’YE ÇAĞRI

3 yaşından beri kemoterapi gören ve halen Hollanda’da tedavi altında tutulan Ünal Efe Taşkapan ve ailesi uygun ilik bulunması için başlatılan kampanyayla umutlandı. Ünal Efe’nin halen kemoterapi gördüğünü belirten amca Uğur Taşkapan, yaklaşık 20 gün önce Kayseri’de Kızılay Kök Hücre Merkezi’ne kan örneği verdiklerini söyledi.

Uğur Taşkapan, 5 ülkede Ünal Efe için başlatılan kampanyayı da anlattı. Yurt dışındaki vatandaşların ve yabancıların kampanyaya ilgi gösterdiğini belirten Taşkapan, Türkiye’yi de desteğe çağırdı. Taşkapan, “Türkiye’deki vatandaşlarımızı da Ünal Efe’ye uygun ilik bulunması için örnek vermeye çağırıyoruz. Eğer uygun ilik bulunursa Hollanda’ya gönderilecek ve küçük bir çocuk hayata tutunacak” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN