Ünlü dizilerde rol alan oyuncu sahte içkiden hayatını kaybetti (Ercan Yalçıntaş kimdir?)

Ünlü dizilerde rol alan oyuncu sahte içkiden hayatını kaybetti (Ercan Yalçıntaş kimdir?)

Arka Sokaklar, Payitaht, Eve Dönüş, Vatanım Sensin, Türkan gibi dizilerde rol alan oyuncu Ercan Yalçıntaş, sahte içki tüketimi nedeniyle yaşamını yitirdi. Tiyatro oyunlarında da sahne alan oyuncunun cansız bedenini, kendisinden haber alamayınca evine giden annesi buldu.

Bursa'nın Osmangazi ilçesi Sırameşeler Mahallesi'nde ikamet eden 38 yaşındaki Ercan Yalçıntaş, evinde sahte içki içtikten sonra hayatını kaybetti.

Daha önce Alkol ve Uyuşturucu Madde Bağımlıları Tedavi ve Araştırma Merkezi'nde (AMATEM) alkol tedavisi gördüğü öğrenilen oyuncu, en son dün öğle saatlerinde alt katında oturan amcası tarafından görüldü.

Dün akşam saatlerinden beri ailesinin haber alamadığı Ercan Yalçıntaş için annesi eve geldi. İçeri giren anne, oğlunun cansız bedeni ile karşılaştı. Ekiplere haber verilmesi üzerine doktorların yaptığı inceleme sonucu Yalçıntaş'ın sahte içkiden yaşamını yitirdiği tespit edildi.

aw224608-02-002.jpg

ERCAN YALÇINTAŞ KİMDİR?

Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk bölümü mezunu olduğu öğrenilen oyuncu; Arka Sokaklar, Payitaht, Eve Dönüş, Vatanım Sensin, Türkan gibi dizilerde rol aldı. Ayrıca birçok tiyatro oyununda da sahne alan Yalçıntaş'ın cesedi Bursa Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN